Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1

Ποιες εκπομπές τελειώνουν, ποιες συνεχίζονται

Οι εκλογές στις 21 Μαΐου και το ενδεχόμενο να χρειαστούν και δεύτερες κάλπες κατά τις αρχές Ιουλίου, αναγκάζει τους τηλεοπτικούς σταθμούς να αναπροσαρμόσουν το πρόγραμμά τους και να παρατείνουν τη σεζόν. Ανάλογα θα πράξει και ο ΑΝΤ1.

Στο κανάλι αποφασίστηκε να πέσει η αυλαία στην prime time ζώνη του όχι στα τέλη Ιουνίου, αλλά στα τέλη Ιουλίου και, μάλιστα, δίχως να έχει έρθει σε συνεννόηση με τα υπόλοιπα κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας.

Ήδη ο Αντώνης Κανάκης, ο Γιάννης Σερβετάς και ο Χρήστος Κιούσης τελείωσαν τη σεζόν με την τελευταία εκπομπή του «Ράδιο Αρβύλα». Τη θέση του «Ράδιο Αρβύλα» στις 20:00, θα πάρει το «Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, από σήμερα κιόλας.

Ωστόσο, οι σειρές («Ποιος Παπαδόπουλος;», «Παγιδευμένοι»), τα τηλεπαιχνίδια, αλλά και το «The 2Night Show» αναμένεται να μεταδίδουν καινούργια επεισόδια έως τα τέλη Ιουλίου.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο, όμως, με το «Πρωινό» και τον Γιώργο Λιάγκα που μένει να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του στον ΑΝΤ1 σύντομα.

 

Πηγή dailymedia.gr

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου