Connect with us

Hi, what are you looking for?

Internet

Σκληρή ανακοίνωση από τον Ολυμπιακό για τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο

οσιεύματα που έχουν ένα και μοναδικό στόχο, την συκοφάντηση του Ολυμπιακού και του ηγέτη του, Βαγγέλη Μαρινάκη φανερώνουν τον ανηλεή πόλεμο που δέχεται ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αλλά και η ομάδα του Πειραιά. Οι ερυθρόλευκοι δεν άφησαν αναπάντητα τα δημοσιεύματα «λάσπης» και πήραν ξεκάθαρη θέση αναφέροντας χαρακτηριστικά.

Η θέση της ΠΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει αναλυτικά:
«Για μια ακόμα φορά ο πολλάκις καταδικασμένος ως εκβιαστής, συκοφάντης, οφειλέτης τραπεζών και ελληνικού δημοσίου, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος στοχοποίησε και συκοφαντεί την ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, τον ηγέτη του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ κ. Βαγγέλη Μαρινάκη και τους συνεργάτες του στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, αλλά και τις ναυτιλιακές επιχειρήσεις.
Ουδεμία σχέση έχουν οι άνθρωποι, με όσα τους εμπλέκει ο Μάκης Τριανταφυλλοπουλος και ο ιστότοπος zougla.gr και όσοι πρόθυμα τους ακολούθησαν στην λάσπη. Όλοι τους θα κληθούν να απολογηθούν στην Ελληνική Δικαιοσύνη, για αυτή τη νέα προσπάθεια σπίλωσης του Συλλόγου και των ανθρώπων του.
Για άλλη μια φορά σκοπός του είναι να κατασκευάσει διώξεις, προς δημιουργία λανθασμένων εντυπώσεων, στην ελληνική κοινωνία.
Οι φίλαθλοί μας, αλλά και όλοι οι Έλληνες φίλαθλοι, αντιλαμβάνονται πλήρως, ότι πρόκειται για ένα ακόμα συμβόλαιο που εκτελεί ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος έχει ήδη κριθεί ένοχος, για πάρα πολλές υποθέσεις, από την Ελληνική Δικαιοσύνη, χωρίς, σε πάρα πολλές περιπτώσεις, να έχει αποζημιώσει τους παθόντες, εμφανιζόμενος ως άπορος και αγνώστου διαμονής άτομο.
Το ζητούμενο, λοιπόν, δεν είναι το αν θα τιμωρηθεί για τα εγκλήματά του, αλλά το πότε και ποιοί άλλοι θα κάθονται μαζί του στο εδώλιο του κατηγορουμένου!!!».

Πηγή: https://www.parapolitika.gr/article/oli-tous-tha-klithoun-na-apologithoun-stin-elliniki-dikeosini

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00