Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου στον ΣΠΟΡ FM

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ένα ακόμα Σαββατοκύριακο γεμάτο αγωνιστική δράση στην κορυφαία αθλητική συχνότητα.

Δυναμικά μπαίνει ο Μάρτιος και το ραντεβού σας παραμένει σταθερό με τον ΣΠΟΡ FM. Κρατήστε τη βελόνα κολλημένη στους 94,6 για να μη χάσετε φάση από τα παιχνίδια του διημέρου.

 

Η 23η αγωνιστική της Super League μας επιφυλάσσει δύο σπουδαίες αναμετρήσεις. Τα βλέμματα στρέφονται την Κυριακή στο ΟΑΚΑ, όπου στις 19:00 ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ σε ένα ακόμα μεγάλο ντέρμπι. Το πρόγραμμα της αγωνιστικής ανοίγει με ένα ακόμα σπουδαίο ματς, το Σάββατο στις 19:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης», με τον Άρη να φιλοξενεί την ΑΕΚ.

 

Όμως υπάρχουν κι άλλες ενδιαφέρουσες μάχες αυτό το Σαββατοκύριακο. Ακούστε ζωντανά το Σάββατο στις 19:30 το ματς ΠΑΣ Γιάννινα – Ξάνθη και την Κυριακή στις 15:00 από το Ηράκλειο τον ΟΦΗ κοντράρεται με την ΑΕΛ. Μία ώρα αργότερα στο Περιστέρι έχει σέντρα στο Ατρόμητος – Πανιώνιος, ενώ στις 17:15 αρχίζει το τοπικό ντέρμπι Λεβαδειακός – Λαμία.

 

Παράλληλα, υπάρχουν αξιόλογα παιχνίδια στη Football League και στη Γ’ Εθνική, όσο και στην Basket League . Και φυσικά όλα τα στοιχεία από τα σπουδαία ματς των ξένων πρωταθλημάτων. Οι μάχες της Αγγλίας, της Ισπανίας, της Ιταλίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας και όχι μόνο περνούν από τη συχνότητα του ΣΠΟΡ FM.

 

 

Και αυτό το Σαββατοκύριακο όλη τη δράση ακούστε την εδώ, στον ΣΠΟΡ FΜ 94,6

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00