Με συνταγή Mega το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Αλλάζει ρότα το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν. Στο Φάληρο βλέπουν ότι η συνταγή με τα ριάλιτι πλέον δεν τραβάει και έχουν αποφασίσει πλήρη αλλαγή στο πρόγραμμα του σταθμού. Το γεγονός αυτό δημιουργεί ερωτηματικά και στη συνεργασία του καναλιού με τον Τούρκο παραγωγό Acun Ilicali.

Με τα προγράμματα του Τούρκου καναλάρχη ο ΣΚΑΪ εκτοξεύθηκε τα προηγούμενα χρόνια στην κορυφή της τηλεθέασης. Ωστόσο σε όλα τα πράγματα επέρχεται κορεσμός και όπως φαίνεται ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για αυτή την συνεργασία αφού σύμφωνα με πληροφορίες μόνο το «Voice» θα βρίσκεται στο νέο πρόγραμμα του καναλιού.

Στο Φάληρο θα ακολουθήσουν αυτή την συνταγή με σειρές που θα έχουν κάτι από… Mega. Όπως αναφέρει το typologies.gr υπάρχουν συζητήσεις με τον Λευτέρη Παπαπέτρου όπου είχε υπογράψει τη σειρά «Κάτω Παρτάλι» ενώ η μεγάλη του επιτυχία ήταν τα «Εγκλήματα» στον ΑΝΤ1.

Τη νέα σεζόν θα μεταδίδεται από τον ΣΚΑΪ η σειρά «Λόγω Τιμής» 20 και πλέον χρόνια μετά το τέλος της στο Mega. Υπάρχουν ακόμη σκέψεις για νέα επεισόδια της σειράς «Κόκκινο Δωμάτιο» που κι αυτή προβλήθηκε στο Mega με μεγάλη επιτυχία. Στα σκαριά υπάρχει μια ακόμη δραματική σειρά.