Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η ΕΡΤ «πατάει γκάζι» για τη νέα σεζόν – Τι έχει στα σκαριά;

Οι αποφάσεις για τις σειρές του κρατικού καναλιού

ΕΡΤ

Σε μια πρωτόγνωρη, από χρονική άποψη, διαδικασία για την ΕΡΤ, το ∆.Σ. της κρατικής τηλεόρασης υπό τον Κωνταντίνο Ζούλα έχει ξεκινήσει ήδη την έγκριση προγραμμάτων για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, τόσο στο ενημερωτικό όσο και στο ψυχαγωγικό πεδίο.

Το ∆.Σ. του Ραδιομεγάρου ενέκρινε την κωμική σειρά «Στα σύρματα», σε παραγωγή της Ηybrid Com & Pro ΙΚΕ, με τον Τάσο Νούσια και τον Θανάση Τσαλταμπάση, όπως και τη σειρά «Ερημη χώρα» (οκτώ επεισοδίων) του Γιώργου Γκικαπέππα, με τους Ελισάβετ Μουτάφη και Γιώργο Καραμίχο, με εταιρεία παραγωγής τη Needafi xer.

Στο μεταξύ, η ΕΡΤ έχει μεταθέσει την προβολή της σειράς «Η μεγάλη χίμαιρα» του Μ. Καραγάτση για το 2024, ενώ εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεχιστεί η σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι», σε σενάριο Γιάννη Σκαραγκά, με άλλον τίτλο.

Ταυτόχρονα, η διοίκηση αναμένει τις προτάσεις του Φοίβου ∆εληβοριά για τα «Νούμερα».

Η ΕΡΤ συζητάει για ακόμα μία παραγωγή, την «Ηλέκτρα», βασισμένη σε υπό έκδοση μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη, και περιμένει την «Παραλία», μια σειρά που θα περιγράφει τη ζωή στα Μάταλα της Κρήτης. Στο μέτωπο της Ενημέρωσης, το ∆.Σ. ενέκρινε την ανανέωση της εκτέλεσης μικτής παραγωγής των εκπομπών «Συνδέσεις» και «Σαββατοκύριακο από τις έξι».

 

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» στις 8/4/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου