Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σε ρυθμούς «El Clasico» η COSMOTE TV

Το πολυαναμενόμενο ντέρμπι ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της φετινής LaLiga Santander πλησιάζει και οι φίλοι του ποδοσφαίρου θα έχουν την ευκαιρία να το απολαύσουν ζωντανά και αποκλειστικά στην COSMOTE TV, με την ολοκληρωμένη κάλυψη της δημοσιογραφική ομάδας των καναλιών COSMOTE SPORT (Σάββατο 2/3, 21.45, COSMOTE SPORT 2HD).

Οι τηλεθεατές θα μπουν στο κλίμα της μεγάλης αναμέτρησης πριν οι δύο ομάδες παραταχθούν στον αγωνιστικό χώρο, μέσα από την εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι»(20.30, COSMOTE SPORT 2HD), με τους Τάσο Κολλίντζα και Σωτήρη Κωσταβάρα. Στην εκπομπή θα προβληθούν αποκλειστικές συνεντεύξεις παικτών και προπονητών, ενώ θα γίνει αναδρομή σε παλαιότερα Clasicos που φιλοξενήθηκαν στη Μαδρίτη.

Παράλληλα, θα γίνει η πρώτη σύνδεση με το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», καθώς εκεί θα βρίσκεται ο απεσταλμένος της COSMOTE TV, Στέφανος Αβραμίδης, για να περιγράψει το ντέρμπι, αλλά και να μεταφέρει τα τελευταία νέα των δύο ομάδων, λίγο πριν τη «σέντρα».

Με τη λήξη του αγώνα και την ανάδειξη του νικητή, η εκπομπή «Στο Ρυθμό των Ντέρμπι» θα επιστρέψει στο COSMOTE SPORT 2HD, με την παρουσίαση των παραλειπόμενων, την ανάλυση των καθοριστικών φάσεων και αποκλειστικές συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών του ντέρμπι, στην κάμερα της COSMOTE TV.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00