Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η ώρα του ντέρμπι των «αιωνίων» έφτασε και παίζει στο γήπεδο του bwinΣΠΟΡ FM

Το βράδυ της Κυριακής στις 21:00 οι δύο μεγάλοι μονομάχοι αγωνίζονται στο «Απ. Νικολαϊδης»

O Παναθηναϊκός και o Ολυμπιακός κοντράρονται στην απόλυτη μάχη του ελληνικού ποδοσφαίρου και για αυτό εσύ δεν ξεκολλάς από τους 94.6!

Το βράδυ της Κυριακής στις 21:00 οι δύο μεγάλοι μονομάχοι αγωνίζονται στο «Απ. Νικολαϊδης» σε ένα καθοριστικό ντέρμπι για τον τίτλο και όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα εκεί!

Η αυλαία της 4ης αγωνιστικής των play offs ανοίγει στην OPAP Arena με την ΑΕΚ να υποδέχεται στις 18:00 τον Άρη και στις 20:30 η δράση μεταφέρεται στην Τούμπα για το παιχνίδι ΠΑΟΚ – Βόλος.

Με το σφύριγμα της λήξης η δράση μεταφέρεται στο στούντιο με σχόλια, ρεπορτάζ και τα μεσάνυχτα εκτάκτως το “After ΡΑΔΙΟ” ανοίγει τα μικρόφωνα για τις απόψεις των ακροατών.

Μπάλα όμως παίζουμε και το Σάββατο με τις τέσσερις αναμετρήσεις των play outs  στις οποίες οι φιλοξενούμενοι «καίγονται» για βαθμούς. Στις 17:00 ο Ατρόμητος φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα και μισή ώρα αργότερα στο Ηράκλειο της Κρήτης έχουμε σέντρα στο ΟΦΗ – Λαμία. Στις 19:30 έχουμε κοινή ώρα έναρξης σε Τρίπολη και Αγρίνιο, στα ματς Αστέρας Τρίπολης – Λεβαδειακός και Παναιτωλικός – Ιωνικός.

Ζήσε και αυτό το σπουδαίο ντέρμπι, αλλά και όλη την αγωνιστική δράση εδώ, στον bwin ΣΠΟΡ FM 94,6.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου