Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Σκοτεινά Νερά: Η νέα αστυνομική υπερπαραγωγή έρχεται την επόμενη σεζόν

Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη τριλογία του Δημήτρη Σίμου

Τα αστυνομικά μυθιστορήματα αποτελούν από τις αγαπημένες κατηγορίες του αναγνωστικού κοινού και στις περισσότερες περιπτώσεις μεταφοράς τους στην τηλεόραση, μεταφέρεται και η επιτυχία τους στην μικρή οθόνη. Αυτή τη φορά, λοιπόν, βρισκόμαστε μπροστά από τη μεταφορά μιας αστυνομικής τριλογίας που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό.

 

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές  πληροφορίες  του zappit, τα Σκοτεινά Νερά θα είναι η νέα υπερπαραγωγή που ετοιμάζεται για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Η σειρά βασίζεται στην ομώνυμη τριλογία του Δημήτρη Σίμου, ενός νέου συγγραφέα, ο οποίος κατάφερε από το πρώτο κιόλας βιβλίο του να κερδίσει τις εντυπώσεις και να βραβευτεί.

 

Τα Σκοτεινά Νερά θα έχουν τρεις κύκλους των 10 επεισοδίων ο καθένας. Ο «αστυνόμος Χρήστος Καπετάνος» είναι ο βασικός ήρωας, ο οποίος προσπαθεί να λύσει τα μυστήρια. Αυτός που θα τον υποδυθεί θα είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο Μελέτης Ηλίας.

 

Τη σκηνοθεσία της σειράς θα αναλάβει ο Σπύρος Ρασιδάκης. Το σενάριο είναι της Πέννυς Φυλακτάκη και η εταιρεία παραγωγής που θα το αναλάβει είναι η Tanweer, γνωστή για τις υψηλής αισθητικής δουλειές της.

 

Τα γυρίσματα για τα Σκοτεινά Νερά θα πραγματοποιηθούν στην Εύβοια από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και η προβολή αναμένεται για τις αρχές του 2024. Μέχρι στιγμής, τη σειρά διεκδικούν τρεις τηλεοπτικοί σταθμοί.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου