Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Οι αγώνες του κυπέλλου στον ΣΠΟΡ FM

Οι αγώνες που θα καθορίσουν την τελική τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας έφτασαν. Συντονιστείτε στο κορυφαίο αθλητικό ραδιόφωνο για να μη χάσετε ούτε φάση από ένα τριήμερο γεμάτο δράση.

Η… σέντρα του τριημέρου θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Την Τρίτη στις 19:30 θα κριθεί η πρώτη πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί τον Ατρόμητο στη ρεβάνς της νίκης της με 1-0 στο Περιστέρι.

Την Τετάρτη, το πρόγραμμα συνεχίζεται με δύο αναμετρήσεις. Στις 17:15 ο Αστέρας Τρίπολης θα επιδιώξει κόντρα στον Εργοτέλη να υπερασπιστεί το νικηφόρο 1-0 του αγώνα που έγινε στο Ηράκλειο. Αργότερα, όλα τα βλέμματα στρέφονται στην Τούμπα, όπου στις 19:30 ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Πανιώνιο και θα προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος του 2-1 του πρώτου αγώνα.

Την τέταρτη ομάδα των ημιτελικών θα την μάθουμε την Πέμπτη. Ο Ολυμπιακός και η Λαμία θα αγωνιστούν στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19:30 στον επαναληπτικό του 3-3.Κρατήστε κολλημένη τη βελόνα στους 94,6 για να μη χάσετε ούτε φάση από τις σπουδαίες αναμετρήσεις της δεύτερης αγωνιστικής των προημιτελικών του Κυπέλλου.

Η δράση στο Κύπελλο Ελλάδας κορυφώνεται, συντονίσου ΕΔΩ, στον ΣΠΟΡ FM 94,6

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου