Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ρευστή η κατάσταση στα στοιχήματα μετά τις τελευταίες εξελίξεις

Οι εξελίξεις τις τελευταίας εβδομάδας στον κόσμο της Eurovision πυροδότησαν αρκετές εξελίξεις στον χώρο των στοιχημάτων.

Οι τελευταίες εξελίξεις

Η ανακοίνωση της σειράς εμφάνισης των χωρών, αλλά και το πρώτο Eurovision Party της χρονιάς στην Βαρκελώνη, έφεραν αρκετές ανατροπές στην κατάταξη των χωρών ως προς τις πιθανότητες νίκης σύμφωνα με τα όσα προβλέπουν οι bookmakers.

Παράλληλα, έγιναν γνωστές και οι πρώτες αποδόσεις για νίκη στους ημιτελικούς, αλλά και για την πρόκριση των χωρών στον τελικό.

Το top 5

Αναλλοίωτη παραμένει η κατάσταση ως προς τις πρώτες τέσσερις χώρες της κατάταξης για νίκη στον 67ο διαγωνισμό της Eurovision. Σκανδιναβική υπόθεση η νίκη για τους bookmakers με τη Loreen και το “Tattoo” να βρίσκονται στην πρώτη θέση, ενώ Φινλανδία και Νορβηγία ακολουθούν στην δεύτερη και τέταρτη θέση αντίστοιχα. Ανάμεσα τους, η πάντα υπολογίσιμη Ουκρανία με τους TVORCHI. Ανατροπή είχαμε στην πέμπτη θέση με την Blanca Paloma και το “Eaea” να υποσκελίζει τη Noa Kirel και το “Unicorn”.

Οι “ανεβασμένες”

Όπως προείπαμε, στις ανεβασμένες χώρες αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνεται η Ισπανία, η οποία εξαργυρώνει την πολύ καλή εμφάνιση της Blanca Paloma στο BCN Eurovision party και σκαρφάλωσε στην πέμπτη θέση με αισθητά μειωμένες τις αποδόσεις της για νίκη. Μεγάλη η άνοδος και για τους Joker Out από τη Σλοβενία, οι οποίοι ανέβηκαν στην 21η θέση και πλέον βρίσκονται στις παρυφές της πρώτης εικοσάδας.

Οι “πεσμένες”

Αντίθετη πορεία για τη Noa Kirel από το Ισραήλ, η οποία έπεσε στην έκτη θέση με ελαφρώς ανεβασμένες τις αποδόσεις της για νίκη. Ενδεχομένως, η τοποθέτηση του Ισραήλ από τους διοργανωτές στην ένατη θέση της σειράς εμφάνισης του ημιτελικού να έκοψε την φόρα στη συμμετοχή του Ισραήλ, καθώς πολλοί ήταν αυτοί που το περιμέναν προς το τέλος του ημιτελικού (. Συνέχεια στην αύξηση των αποδόσεων για νίκη εμφανίζει για ακόμα μια εβδομάδα η Mae Muller για λογαριασμό του Ηνωμένου Βασιλείου, η οποία εμφανίστηκε άρρωστη στο BCN Eurovision party ερμηνεύοντας το “I Wrote A Song“.

Ελλάδα και Κύπρος

Χέρι χέρι συνεχίζουν Ελλάδα και Κύπρος την στοιχηματική του πορεία προς το Λίβερπουλ. Μετά την πρώτη live εκτέλεση του “What They Say” από τον Βίκτωρα Βερνίκο, οι αποδόσεις για νίκη μειώθηκαν αισθητά στα ανταλλακτήρια και αυτό αναμένεται να αποτυπωθεί ακόμα πιο έντονα και στις υπόλοιπες στοιχηματικές τις επόμενες μέρες.

Τι μέλλει γενέσθαι με τους ημιτελικούς

Α’ Ημιτελικός

Μάχη μεταξύ δύο συμμετοχών προβλέπουν οι στοιχηματικές εταιρείες για τη νίκη στον Πρώτο Ημιτελικό. Σουηδία και Φινλανδία θα κοντραριστούν για την πρώτη θέση με αποδόσεις αυτή τη στιγμή κάτω από 2, ενώ η πιθανότητα για πρόκριση στον τελικό θεωρείται πιο σίγουρη από την πιθανότητα να βγει ο Ήλιος αύριο από την ανατολή. Νορβηγία, Ισραήλ, Τσεχία, Μολδαβία, Σερβία και Ελβετία θεωρούνται σίγουρες για πρόκριση αυτή τη στιγμή.

Β’ Ημιτελικός

Διαφορετική είναι η κατάσταση στον δεύτερο ημιτελικό. Η Αυστρία με τις Teya & Salena και το “Who The Hell is Edgar?” φαντάζει το αδιαφιλονίκητο φαβορί για νίκη στον δεύτερο ημιτελικό, ειδικά από τη στιγμή που μόνο το κοινό θα καθορίσει το αποτέλεσμα των ημιτελικών. Γεωργία, Αρμενία και Αυστραλία φαίνονται να έχουν ήδη τσεκάρει το εισιτήριο για τον τελικό, ενώ μετά όλες οι χώρες πλην Ρουμανίας και Αγίου Μαρίνου έχουν πολύ καλές πιθανότητες πρόκρισης στον τελικό.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00