Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νέες ανατροπές στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Πως σχεδιάζει το κανάλι την επόμενη τηλεοπτική σεζόν

Ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει σαρωτικές αλλαγές για την επόμενη τηλεοπτική σεζόν σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Ναταλίας Ανδρικοπούλου για τη “Real Life”.

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα οι ανατροπές ξεκινούν από το πρωί, με το κανάλι του Φαλήρου να εξετάζει την “τράμπα” της Φαίης Σκορδά με τους “Αταίριαστους”. Στόχος του ΣΚΑΪ, να επιστρέψει στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις, δηλαδή στην “ενημέρωση σερί μέχρι τις 12”.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το “Πρωινό μας” ενδέχεται να διαρκεί μισή ώρα παραπάνω με έναρξη τις 11:30 (αντί για 12:00), ώστε να ξεκινά στην “καρδιά” της πρωινής ζώνης.

Εφόσον συμφωνήσει η Φαίη Σκορδά για την εν λόγω μετάθεση, θα ακολουθεί το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων στις 14:00 ενώ η θέση που αφήνει κενή ο Νίκος Μουτσινάς προορίζεται για τη Ζήνα Κουτσελίνη.

Οι επαφές ανάμεσα στη Ζήνα Κουτσελίνη και στον ΣΚΑΪ, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, ξεκίνησαν πριν από έναν μήνα. Παράλληλα, η καταξιωμένη παρουσιάστρια φέρεται να έχει δεχτεί πρόταση και από τον ΑΝΤ1 για τη ζώνη 16:00 – 18:00, ενώ μετά το Πάσχα θα μπει σε συζητήσεις με το Star μετά το Πάσχα.

Όπως επισημαίνεται στο άρθρο της “Real Life”, η όποια απόφαση της Ζήνας Κουτσελίνη ευνοεί το σενάριο μετακίνησης της Φαίης Σκορδά στις 11:30 – 14:00 καθώς δεν θα βρει απέναντι την παλιά της μέντορα.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ φαίνεται να οριστικοποιείται ο Μάρκος Σεφερλής στη ζώνη 17:00 – 19:00 με το “Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου”. Θα ακολουθεί, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο Χρήστος Φερεντίνος με τον “Μονομάχο” που θα δίνει lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου