Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Τα Νούμερα»: Ρίχνουν αυλαία με ένα ξεκαρδιστικό επεισόδιο – Το «ευχαριστώ» του Φοίβου Δεληβοριά

Η ανάρτησή του στο Facebook

Ο Φοίβος Δεληβοριάς έχει κάνει την ανατροπή τη φετινή τηλεοπτική σεζόν με «Τα Νούμερα» με τους τηλεθεατές να είναι πιστοί στο ραντεβού τους κάθε Σάββατο.

Το ερχόμενο Σάββατο (1/4) η σειρά ρίχνει αυλαία με τον Φοίβο Δεληβοριά να ευχαριστεί τους πάντες για την αγάπη που έδειξαν αλλά και την άψογη συνεργασία με όλο το cast.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ανέβασε το trailer του τελευταίου επεισοδίου όπου θα δείτε τον Σπύρο Μπιμπίλα ντυμένο Στρουμφάκι να τραγουδά.

Κάθε καλεσμένος που μεταμορφώνεται σε κάτι διαφορετικό από αυτό που είναι χαρίζει στιγμές άφθονου γέλιου και χαράς.

«Ένας κύκλος κλείνει. Είναι ο κύκλος μιας σεζόν ή ο κύκλος μιας σειράς-παιχνιδιού στην οποία δώσαμε όλη την ψυχή και την αγάπη μας τόσοι άνθρωποι; Κανείς δεν ξέρει ακόμα-συζητάμε και περιμένουμε. Ξέρουμε μόνο ότι όσοι γνωριστήκαμε κι αγαπηθήκαμε μέσα από αυτή την θεότρελη εμπειρία κι αυτόν τον ασύλληπτο όγκο δουλειάς, θα είμαστε μαζί για πάντα: σαν οικογένεια, σαν περίπολο, σαν πρώτος έρωτας, σαν παλιοί πολεμιστές, σαν λεωφορείο αθλητών, σαν θίασος φυλακισμένων, σαν μεταγλωττισμένα ζωάκια σε κινούμενο. Δεν έχω λόγια να σας εκφράσω την αγάπη μου, παιδιά- και θα το κάνω όλη αυτή την εβδομάδα με απανωτά σπέσιαλ post-εκπλήξεις. Προς το παρόν το τρέιλερ του τελευταίου φετινού επεισοδίου, της τελευταίας συνεδρίας μας, της τελευταίας μας γιορτής. Πάμε να το χαρούμε- και εύχομαι από καρδιάς να συνεχίσουμε», γράφει στην ανάρτησή του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου