Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Piazza Media… Κατακτά τον κόσμο ο «Σιωπηλός Δρόμος»

*** Προς ανανέωση της συνεργασίας της µε τη Sony κινείται η Nova. Η United Media συνεχίζει να επενδύει σε ταινίες και σειρές, ενώ θα προχωρήσει σε συµφωνίες και µε εγχώριες τηλεοπτικές εταιρείες.

*** Ο «Σιωπηλός δρόµος» συνεχίζει την επιτυχηµένη διεθνή πορεία του. Εχοντας ήδη κατακτήσει την Ιταλία, την Αµερική και τον Καναδά, η κορυφαία δραµατική σειρά του Mega, που συγκλόνισε κοινό και κριτικούς, αποσπώντας διθυραµβικά σχόλια, ετοιµάζεται να ταξιδέψει στην Αυστραλία.

*** Η Opinion Post γίνεται µέλος της Ενωσης Εκδοτών ∆ιαδικτύου (ΕΝΕ∆), για να συνεισφέρει στις πρωτοβουλίες της που έχουν στόχο την αναβάθµιση του θεσµικού πλαισίου λειτουργίας της αγοράς του ∆ιαδικτύου προς όφελος όλων των µερών.

*** ΑΝΤΕΝΝΑ 2 είναι ο νέος τίτλος που έχει πέσει στο τραπέζι για την πιθανή µετονοµασία του
Μακεδονία TV.

*** Κι ενώ το «Dr Oz» είναι ακόµα στον αέρα, µιας και η πρεµιέρα του αναβάλλεται από βδοµάδα σε βδοµάδα, η Σοφία Αλιµπέρτη φαίνεται πως θα επιστρέψει για τα καλά. Συγκεκριµένα, η ηθοποιός φέρεται να συζητά για την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού «5×5» στον ΑΝΤ1, αν δεν προχωρήσει η εκποµπή ιατρικού περιεχοµένου.

*** Το «Dragons’ den Greece» είναι έτοιµο να στηρίξει τις καλύτερες ελληνικές επιχειρηµατικές ιδέες για δεύτερη σεζόν. Οι δηλώσεις συµµετοχής για τον δεύτερο κύκλο του επιτυχηµένου show επενδύσεων έχουν ξεκινήσει.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» στις 24/3/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00