Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Αγκαλιά» και πάλι ΣΥΡΙΖΑ και Kontra

Η ισορροπία με το Attica και οι ενέργειες της Κουμουνδούρου

Ισορροπίες µεταξύ των δύο φίλα προσκείµενων στην αξιωµατική αντιπολίτευση τηλεοπτικών σταθµών της Αττικής επιχειρεί να κρατήσει το σύστηµα Τσίπρα σε αυτή την κρίσιµη πολιτική συγκυρία, καθώς η εµπλοκή στη σχετική εξίσωση του Attica των Μπάκου, Καϋµενάκη και Εξάρχου έφερε µια νέα συνθήκη στο συγκεκριµένο µέτωπο.

Μάλιστα, το ρεπορτάζ -που δεν αµφισβητείται- λέει πως προσωπικά ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε το «πράσινο φως». Το γεγονός, δε, ότι ορισµένοι δηµοσιογράφοι από το επίσης φιλοσυριζέικο Kontra πήγαν στο Attica προκάλεσε (όπως είχε γράψει η στήλη πριν από µερικούς µήνες) για
ένα διάστηµα σύννεφα στις σχέσεις του Ταύρου µε την Κουµουνδούρου. Οµως τώρα τα πράγµατα δείχνουν να επανέρχονται σε ισορροπία.

Εγκυρότατες πληροφορίες του «S» αναφέρουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας, µετά από προτροπές που δέχθηκε από πρόσωπα προερχόµενα από το άµεσο πολιτικό του περιβάλλον, αλλά και από τον επιχειρηµατικό χώρο, δηµιούργησε προσωπικά συνθήκες απόλυτης επαναπροσέγγισης µε το κανάλι του Ανδρέα Κουρή.

Η εξέλιξη ικανοποίησε τον τελευταίο, όπως γίνεται αντιληπτό, ενώ µεταξύ άλλων εκτιµήθηκε δεόντως το γεγονός ότι, παρά την ελεγχόµενη κρίση στις σχέσεις των δύο πλευρών, η γραµµή του τηλεοπτικού σταθµού παρέµεινε σταθερή. Ανεξάρτητα από όλα αυτά, πάντως, το Attica συνεχίζει να κινείται σε φιλοΣΥΡΙΖΑϊκή κατεύθυνση, όπως είχε αρχικά σχεδιαστεί, καθώς το Action24 θεωρείται πως είναι αρκετό να διατηρεί σε µιντιακό επίπεδο ανοικτό τον δίαυλο επικοινωνίας της ιδιοκτησίας µε το κυβερνητικό στρατόπεδο και τη Χαριλάου Τρικούπη.

Για την Iστορία, αξίζει να επισηµανθεί ότι η παράµετρος αυτή προσµετρήθηκε ιδιαιτέρως, προκειµένου να δροµοληγηθούν από την ηγεσία της Κουµουνδούρου οι πρωτοβουλίες λύσης της παρεξήγησης µε το Kontra.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο «Secret» της εφημερίδας «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» στις 24/3/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου