Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Όλα για τη Ζωή μας»: Τι θα δούμε στα επεισόδια του Σαββατοκύριακου

Κάθε Σαββατοκύριακο, στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μάς δίνει πολύτιμες συμβουλές για το  πώς θα βελτιώσουμε τη ψυχική αλλά και τη σωματική μας υγεία.

Σάββατο 25 Μαρτίου

Η εκπομπή εξετάζει ένα θέμα που απασχολεί μεγάλη μερίδα του πληθυσμού και δεν είναι άλλο από την κατανάλωση της ζάχαρης.

Υπάρχουν πραγματικά σοβαροί λόγοι για να περιορίσουμε τις ποσότητες των σακχάρων; Ποια σάκχαρα είναι απαραίτητα για τον οργανισμό μας; Αν θέλουμε να μειώσουμε δραστικά τη ζάχαρη πώς μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη γλυκιά γεύση;

Καλεσμένος στην εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» ο pastry chef Δημήτρης Μακρυνιώτης, ο οποίος ως γνήσιος «γλυκατζής», εξηγεί πώς προσπαθεί ο ίδιος να περιορίσει τις ποσότητες της ζάχαρης τόσο στη διατροφή του όσο και στις συνταγές του.

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής εξετάζεται το συχνό πρόβλημα της κατακράτησης υγρών, επιπλέον ειδικοί προτείνουν τροφές που ενισχύουν τη μνήμη και τη διάθεση την μαθητών που δίνουν πανελλήνιες εξετάσεις.

Κυριακή 26 Μαρτίου

O Μιχάλης Κεφαλογιάννης με τη συνδρομή ψυχολόγων φέρνει στο επίκεντρο ένα ζήτημα που προβληματίζει πολλούς γονείς και αφορά την αυτοπεποίθηση των παιδιών.

Η πίστη στον εαυτό μας και στις ικανότητες μας είναι η κινητήριος δύναμη για να δοκιμάζουμε καινούριες προκλήσεις στη ζωή και να εξελισσόμαστε.

Στην  εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» δίνονται πολύτιμες συμβουλές για να μεγαλώσουμε παιδιά με αυτοπεποίθηση, επιπλέον αναλύονται οι γονικές συμπεριφορές που δρουν ανασταλτικά στην καλλιέργειά της.

Ο Μιχάλης Κεφαλογιάννης υποδέχεται στο στούντιο την δημοσιογράφο – παρουσιάστρια Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία μιλάει για όσα κάνει η ίδια ως μητέρα προκειμένου να ενισχύσει την αυτοπεποίθηση των έφηβων γιών της.

Στις υπόλοιπες ενότητες της εκπομπής, έρχεται στο επίκεντρο το θέμα της αδικαιολόγητης κούρασης και όλα όσα αυτή μπορεί να σημαίνει για την υγεία μας.

Τέλος, προβάλλεται ένα βίντεο για τη νέα τάση στη διατροφή, τα overnight oats, δηλαδή το πρωινό με βρώμη που ετοιμάζεται από το προηγούμενο βράδυ.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΜΕ ΤΟΝ ΜΙΧΑΛΗ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου