Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Η ΕΡΤ συμμετέχει στην «Ώρα της Γης 2023»

Σάββατο 25 Μαρτίου 2023

Το Σάββατο 25 Μαρτίου 2023, η ΕΡΤ, στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης, συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά, σε συνεργασία με το WWF Ελλάς, στην παγκόσμια εκστρατεία «Ώρα της Γης» για την προστασία του περιβάλλοντος.

Στην «Ώρα της Γης», πολίτες σε περισσότερες από 190 χώρες, φορείς, επιχειρήσεις, σημαντικά ιστορικά τοπόσημα σε όλον τον κόσμο σβήνουν συμβολικά τα φώτα για μία ώρα, αναδεικνύοντας την επιτακτική ανάγκη για προστασία του πλανήτη και μετατρέποντας αυτά τα 60 λεπτά σε εκατομμύρια ώρες δράσης και ευαισθητοποίησης.

Η φετινή εκστρατεία εστιάζει στην αποκατάσταση της φύσης, δηλαδή των υποβαθμισμένων φυσικών οικοσυστημάτων που έχουν πληγεί από ανθρώπινες δραστηριότητες και απευθύνει κάλεσμα σε εκατομμύρια πολίτες να διαθέσουν 60 λεπτά από την καθημερινότητά τους προκειμένου να υλοποιήσουν απλές, αλλά ουσιαστικές δράσεις που θα συμβάλλουν στην αποκατάσταση της φύσης.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου, στις 20:30, η ΕΡΤ θα σβήσει συμβολικά τα φώτα στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και στο κτίριο Τηλεόρασης και Ραδιοφώνου της ΕΡΤ3 στη Λ. Στρατού στη Θεσσαλονίκη.

Επίσης, την ίδια ημέρα η ΕΡΤ1, το ΕΡΤNEWS, οι Ραδιοφωνικοί Σταθμοί στην Αθήνα (Πρώτο Πρόγραμμα, Δεύτερο Πρόγραμμα, Kosmos, Φωνή της Ελλάδας), τη Θεσσαλονίκη (958fm και 102fm) όπως επίσης και οι 19 Περιφερειακοί Σταθμοί, καθώς και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης θα φιλοξενήσουν αναφορές και μηνύματα για την παγκόσμια αυτή συμμετοχική εκστρατεία, αναδεικνύοντας τον διπλό κίνδυνο της καταστροφής της φύσης και της κλιματικής αλλαγής.

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00