Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ράδιο Eurovision: Στον δρόμο για το Λίβερπουλ – Όλα τα τραγούδια του φετινού διαγωνισμού

Στον δρόμο για το Λίβερπουλ o Πάνος Χρονόπουλος παρουσιάζει και τις 37 συμμετοχές με ειδική σήμανση τη χώρα προέλευσης του κάθε τραγουδιού

Από σήμερα Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, οι φίλοι της Eurovision μπορούν να ακούνε όλες τις συμμετοχές του φετινού διαγωνισμού στο Ράδιο Eurovision – radioeurovision.gr.

Στον δρόμο για το Λίβερπουλ o Πάνος Χρονόπουλος παρουσιάζει και τις 37 συμμετοχές με ειδική σήμανση τη χώρα προέλευσης του κάθε τραγουδιού.

Για την ελληνική συμμετοχή ωστόσο, την παρουσίαση κάνει ο ίδιος ο εκπρόσωπός μας, Βίκτωρ Βερνίκος.

Και δεν είναι μόνο αυτό. Για να προετοιμαζόμαστε για τον μεγάλο διαγωνισμό, κατά τη διάρκεια του προγράμματος ακούτε σύντομα αποσπάσματα με 5άδες τραγουδιών, σαν μικρά recap, ώστε να εντοπίσετε τα αγαπημένα σας. Πάρτε χαρτί και μολύβι και κρατήστε σημειώσεις ακούγοντας Ράδιο Eurovision και ετοιμαστείτε για τις μεγάλες βραδιές του Μαΐου.

Συντονιστείτε με το νέο ιντερνετικό ραδιόφωνο της ΕΡΤ για τον μεγάλο μουσικό διαγωνισμό και απολαύστε τραγούδια επτά δεκαετιών: από το 1956 που ξεκίνησε ο διαγωνισμός στο Λουγκάνο, μέχρι και φέτος, τον 67ο Διαγωνισμό Τραγουδιού.

 

Aπό σήμερα Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023, ραντεβού στο radioeurovision.gr ή στο ertecho.gr.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου