Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ertflix: Οι 6+1 σειρές που δεν πρέπει να χάσετε

To Ertflix, η ελληνική δωρεάν streaming υπηρεσία, έχει έναν μακρύ κατάλογο από ελληνικές και ξένες σειρές, αλλά και αρκετά μικρά «διαμάντια» από το αρχείο της ΕΡΤ, που δεν πρέπει να χάσετε

Mπείτε στην ψηφιακή πλατφόρμα ERTFLIX τώρα και απολαύστε μια παρέλαση αστέρων. Σημαντικές ταινίες, ελληνικές και ξένες, αλλά και σειρές για όλα τα γούστα που έγραψαν τη δική τους ιστορία στην τηλεόραση είναι άμεσα διαθέσιμα στην πλατφόρμα.

One Captain

Η συγκινητική ιστορία των τελευταίων 18 μηνών της καριέρας του διάσημου ποδοσφαιριστή Φραντσέσκο Τότι καθώς αγωνίζεται ενάντια στο χρόνο και τον προπονητή του και κορυφώνεται με έναν αποχαιρετισμό που αγγίζει τις καρδιές όλων μας και αφήνει τη σφραγίδα του για πάντα στην ιστορία του αθλήματος.

McDonald and Dodds

Η φοβερά φιλόδοξη επιθεωρητής Μακ Ντόναλντ μόλις έχει πάρει προαγωγή και καλείται να συνεργαστεί με τον αρχιφύλακα Ντοντς. Και οι δύο καλούνται να αφήσουν στην άκρη τις διαφορές τους και να διαλευκάνουν εγκλήματα που διαδραματίζονται στη φαινομενικά ήσυχη περιοχή της Έιβον Βάλεϊ.
Πρωταγωνιστούν: Tala Gouveia, Jason Watkins.
Σκηνοθεσία: Richard Senior.

Apple Tree Yard

Ένα συναρπαστικό, προκλητικό θρίλερ όπου μια νομοταγής σύζυγος και μητέρα καθώς και διακεκριμένη επιστήμονας, βρίσκεται στο εδώλιο του Ολντ Μπέιλι (Κεντρικό Ποινικό Δικαστήριο) στο Λονδίνο, μπλεγμένη σε ένα άκρως επιζήμιο και επικίνδυνο ψέμα….
Πρωταγωνιστούν: Εμιλι Γουάτσον, Μπεν Τσάπλιν, Mαρκ Μπόναρ, Συρίτα Κούμαρ, Σούζαν Λιντς, Ολίβια Βινάλ, Στίβεν Έλντερ, Τζακ Χάμιλτον.
Σκηνοθεσία: Τζέσικα Χομπς.

Ιδιωτική Προστασία

Είναι υπεύθυνος για την προστασία της. Είναι όμως και η μεγαλύτερη της απειλή;
Ένας βετεράνος του πολέμου, που αντιμετωπίζει προβλήματα, αφού καταφέρνει να αποτρέψει μια τρομοκρατική επίθεση, καλείται να αναλάβει την προστασία μιας αμφιλεγόμενης πολιτικού.
Πρωταγωνιστούν: Richard Madden, Keeley Hawes, Gina McKee.
Δημιουργός: Jed Mercurio.

Ο Δολοφόνος Μέσα μας

Η Ίνγκερ Γιοχάνε Βικ, που εργαζόταν στο FBI ως ψυχολόγος-εγκληματολόγος και έχει επιστρέψει τώρα στη Σουηδία, βρίσκεται να είναι μπλεγμένη η ίδια αλλά και η αυτιστική κόρη της, σε μία έρευνα για μια σειρά από περίεργες δολοφονίες που συμβαίνουν το τελευταίο διάστημα στη Στοκχόλμη. Η Ίνγκερ αρχίζει να εντοπίζει σιγά-σιγά το επαναλαμβανόμενο μοτίβο που χαρακτηρίζει και συνδέει τις δολοφονίες μεταξύ τους και μπλέκεται όλο και πιο βαθιά στο μυστήριο.
Πρωταγωνιστούν: Melinda Kinnaman, Henrik Norlen, Kim Cattrall, Greg Wise.

Capital

Το Capital κέρδισε το βραβείο EMMY καλύτερης μίνι σειράς 2016. Ο βραβευμένος με BAFTA δημιουργός της σειράς Πίτερ Μπόκερ μεταφέρει στη μικρή οθόνη το μυθιστόρημα του Τζον Λάντσεστερ με πανέξυπνο τρόπο, με μια φρέσκια, ενδιαφέρουσα ματιά στη σύγχρονη ζωή.

Μία μέρα, όλοι οι κάτοικοι του δρόμου παίρνουν με το ταχυδρομείο μια ανώνυμη κάρτα που γράφει: «Θέλουμε αυτό που έχεις». Ποιος κρύβεται πίσω από τα ανώνυμα γράμματα; Τι επιδιώκει; Καθώς το μυστήριο γύρω από τις ανώνυμες κάρτες πυκνώνει, ξεδιπλώνονται οι ιστορίες των ανθρώπων και ζούμε μαζί τους την αγάπη και την απώλεια, το φόβο και την απληστία, την τύχη και τον φθόνο και στον πυρήνα τους την οικογένεια και το σπίτι.
Πρωταγωνιστούν: Τόμπι Τζόουνς, Τζέμα Τζόουνς, Αντίλ Αχτάρ, Ρέιτσελ Στίρλινγκ.

Η Κλίκα

Δύο φίλες που είναι κολλητές από παιδιά, η Τζόρτζια και η Χόλι, ετοιμάζονται να ζήσουν τα ωραιότερα χρόνια της ζωής τους ως πρωτοετείς στο Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου. Η Τζόρτζια πολύ γρήγορα μπαίνει στην ελίτ κλίκα των δημοφιλέστερων κοριτσιών, που έχουν για αρχηγό την καθηγήτριά τους, Τζουντ Μακ Ντέρμιτ.

Μια κλίκα πολύ ελκυστική, καθώς η Τζουντ είναι μια δυναμική, γοητευτική φεμινίστρια και τα κορίτσια οι πιο έξυπνες φοιτήτριες.
Πρωταγωνιστούν: Synnove Karlsen, Rachel Hurd-Wood, Sophia Brown, Louise Brealey, David Monteath, Aisling Franciosi, Mark Strepan, Chris Fulton, Ella-Rae Smith, Emma Appleton, Emun Elliott.

Δείτε εδώ όλες τις δημοφιλείς ξένες σειρές του Ertflix.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00