Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κατερίνα Καινούργιου: «Εγώ αν ήμουν η Τατιάνα Στεφανίδου, θα είχα παρεξηγηθεί»

Στην εκπομπή Super Κατερίνα φιλοξενήθηκαν οι πρώτες δηλώσεις του Αντώνη Βλοντάκη, μετά το πρώτο Σαββατοκύριακο προβολής της εκπομπής που συμμετέχει

Η Κατερίνα Καινούργιου, έπειτα από την προβολή του βίντεο εξέφρασε την ενόχλησή της, όταν ένας από τους ρεπόρτερ ρώτησε τον γνωστό αθλητή για τα σχόλια πως το «Είμαστε Μαζί» είναι παλιακό και θυμίζει εκπομπές της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Αρχικά, δεν μου άρεσε η ερώτηση του συναδέλφου, δεν ξέρω από ποιο κανάλι ήταν, που είπε ότι η εκπομπή ήταν παλιαική και θυμίζει Τατιάνα Στεφανίδου. Δε μπορεί ένας συνάδελφος να ρωτάει κάτι τέτοιο για μία γυναίκα που αυτή τη στιγμή είναι 20 πόσα χρόνια στην τηλεόραση και έχει κάνει τεράστιες επιτυχίες», είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

«Η εικόνα της είναι σύγχρονη. Εγώ αν ήμουν η Τατιάνα, θα είχα παρεξηγηθεί με αυτή την ερώτηση. Ο δημοσιογράφος δεν είπε για το «Αξίζει να το δεις», το είπε γενικά», τόνισε η παρουσιάστρια.

«Γράφτηκε πολύ αυτό στο Twitter, γι’ αυτό το ρώτησαν», είπε ο Γιάννης Πουλόπουλος, με την Κατερίνα Καινούργιου να του απαντά: «Δεν με ενδιαφέρει στην παρούσα φάση το Twitter».




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου