Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πρεμιέρα με το… αριστερό για την Παπίλα και την παρέα της

Μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης σημείωσε το πρώτο «Είμαστε μαζί» με την Ελίνα Παπίλα στον ΑΝΤ1

Τόνοι μελάνης χύθηκαν το προηγούμενο διάστημα σε σχέση με την τηλεοπτική επιστροφή της Ελίνας Παπίλα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.

Όπως εξάλλου σας έχουμε ενημερώσει, η επάνοδός της προέκυψε από… καραμπόλα – ύστερα από την αποχώρηση της Βίκυς Χατζηβασιλείου προτού καν υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με το κανάλι του Αμαρουσίου. Ωστόσο η εκπομπή και δη σε σχετικά εύκολη ζώνη -χωρίς σκληρό ανταγωνισμό- δεν ενθουσίασε τον κόσμο. Η πρεμιέρα τού «Είμαστε μαζί» σημείωσε μονοψήφια ποσοστά τηλεθέασης – 7,3% στο γενικό σύνολο και 7,7% στο δυναμικό κοινό.

 

Αγχωμένο ξεκίνημα

Μετά το τέλος της εκπομπής η παρουσιάστρια έκανε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. «Νιώθω πάρα πολύ ωραία, γεμάτη, ευτυχισμένη και χαρούμενη! Είχα πάρα πολύ άγχος, φαντάζομαι πως το είδατε όλοι. Μετά από δέκα λεπτά άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται. Πήγαν όλα ακριβώς όπως ήθελα να γίνουν. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Ζω ένα όνειρο!». Για τα νούμερα τηλεθέασης εξήγησε: «Θα τα δω αύριο, με την έννοια ότι ήταν η πρώτη μας μέρα, η αρχή μας. Θέλουμε να το αγαπήσει ο κόσμος όπως το αγαπάμε κι εμείς». Τέλος, όταν η οικοδέσποινα ρωτήθηκε για τη Βίκυ Χατζηβασιλείου εάν της έστειλε μήνυμα για καλή αρχή, απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «Έχω λάβει πάρα πολλά μηνύματα και επειδή είμαι εδώ από το πρωί δεν τα έχω ανοίξει. Θα τα διαβάσω όλα. Θα ήταν πολύ ωραίο να ερχόταν καλεσμένη η Βίκυ Χατζηβασιλείου, αλλά δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για τους καλεσμένους».

 

Τι δεν ξέρετε για την Ελίνα;

Κατάγεται από τη Χαλκίδα και από όταν ήταν 16 αποφάσισε να ασχοληθεί με το ραδιόφωνο. Αφού έδωσε Πανελλήνιες, πέρασε στην Αθήνα, σπούδασε Οικονομικά και το 2016 έδωσε ξανά Πανελλήνιες και πέρασε στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών του Καποδιστριακού. Έπειτα επέστρεψε στη Χαλκίδα και ξεκίνησε να εργάζεται στον σταθμό Sok FM. Το 2017 ήταν χρονιά-σταθμός: μαζί με τον Γιώργο Καρτελιά έγιναν ένα από τα πιο αγαπημένα ραδιοφωνικά δίδυμα. Το 2021 έκαναν ως δίδυμο το τηλεοπτικό τους ντεμπούτο με το «Breakfast@Star», όμως δεν συγκίνησαν τους τηλεθεατές. Η Ελίνα απείχε μία σεζόν από την TV και τώρα επανήλθε.

 

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Απογευματινή» στις 20/3/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου