Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

IQ 160: Όσα πρέπει να ξέρετε για την «αστυκωμική» σειρά του Star που κάνει πρεμιέρα στις 26 Μαρτίου

Η Σμαράγδα Καρύδη και ο Νίκος Κουρής πρωταγωνιστούν σε μια σειρά που συνδυάζει το χιούμορ με το μυστήριο και την κωμωδία με το νουάρ.

To Star έχει καθιερωθεί στη συνείδηση των τηλεθεατών ως το κανάλι που προβάλλει τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά concept!

Παράλληλα, τα τελευταία χρόνια, χτίζει νέες γέφυρες επικοινωνίας με το τηλεοπτικό κοινό, παρουσιάζοντας φρέσκιες προτάσεις και προγράμματα που δεν έχουν εμφανιστεί ξανά στην ελληνική τηλεοπτική πραγματικότητα! Σε αυτό το πλαίσιο, η παρουσία του στη μυθοπλασία καταγράφει μια συνεχή ανοδική πορεία, με αξιόλογες επιλογές!

Στο δεύτερο μισό της σεζόν, το Star μας επιφύλασσε μια ακόμα έκπληξη με την ανακοίνωση της νέας, εβδομαδιαίας «αστυκωμικής» σειράς «IQ 160», που κάνει  πρεμιέρα την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 21:00, με διπλό επεισόδιο!

Πρωταγωνιστούν η υπέροχη Σμαράγδα Καρύδη, με εντελώς ανανεωμένη εμφάνιση, συμβατή με τον αντισυμβατικό χαρακτήρα της γυναίκας που υποδύεται, μιας καθαρίστριας αλλά και επίδοξης ερευνήτριας εγκλημάτων, η οποία διαθέτει εξαιρετική ευφυΐα!

Επίσης, ο πάντα εντυπωσιακός Νίκος Κουρής, στο ρόλο ενός ιδιόρρυθμου τυπολάτρη αστυνομικού, αποφασισμένου να επιβάλει τον νόμο. Ένα απόλυτα αταίριαστο δίδυμο! Δύο εντελώς διαφορετικό άνθρωποι, οι οποίοι αναγκάζονται να συνεργαστούν και να εξιχνιάσουν μαζί πολλές και δύσκολες υποθέσεις εγκλημάτων, σε μια σειρά που συνδυάζει την κωμωδία με το αστυνομικό μυστήριο!

Το trailer της σειράς προβάλλεται ήδη από τη συχνότητα του Star και εστιάζει ακριβώς στον πρωτότυπο χαρακτηρισμό της σειράς ως «αστυκωμική!»

Τέσσερις αστυνομικοί, πάνοπλοι και πανέτοιμοι  να τα βάλουν με όλους τους επικίνδυνους εγκληματίες κάνουν εξάσκηση στη σκοποβολή! Πριν προλάβουν, όμως, να αποδείξουν τις ικανότητές τους, το μεγάλο «μπαμ» το κάνει η… τσιχλόφουσκα μιας εντυπωσιακής κοκκινομάλλας, με μίνι φούστα και πράσινες καουμπόικες μπότες, η οποία με το υψηλό της IQ «καθαρίζει» τις υποθέσεις και «μασάει» τους εγκληματίες, αλλά και τους αστυνομικούς!

Το γατίσιο βλέμμα της Σμαράγδας Καρύδη και οι απίθανες εκφράσεις του σκληροτράχηλου Νίκου Κουρή «κλέβουν» τις εντυπώσεις, όπως και η extra large τσιχλόφουσκα της τηλεοπτικής Πηνελόπης, η οποία, μέχρι να πετύχει τη σκηνή, αναγκάστηκε να καταναλώσει πέντε ολόκληρα πακετάκια τσίχλες!
Tο πολύωρο γύρισμα για το ανατρεπτικό trailer πραγματοποιήθηκε σε ένα επαγγελματικό κλειστό σκοπευτήριο.

Οι πέντε πρωταγωνιστές Σμαράγδα Καρύδη, Νίκος Κουρής, Μαρούσκα Παναγιωτοπούλου, Ηλίας Μουλάς και Ελίζα Σκολίδη πήραν μαθήματα σκοποβολής από έναν έμπειρο εκπαιδευτή, που τους έδειξε τη χρήση του όπλου και  τη σωστή στάση του σώματος, ώστε να ανταποκριθούν σωστά στις ανάγκες των ρόλων τους!

Το Star διαθέτει IQ 160! Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 26 Μαρτίου στις 21:00, με διπλό επεισόδιο!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου