Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ελίνα Παπίλα για τη νέα της εκπομπή: «Ζω ένα όνειρο»

«Εγώ μίλησα με τον σκύλο της αδελφής μου και με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: “Μην μπεις στο twitter”» δήλωσε αστειευόμενος ο Γιώργος Λάγιος

Η εκπομπή της Ελίνας Παπίλα στον ΑΝΤ1 με τίτλο «Είμαστε μαζί» έκανε πρεμιέρα.

Η κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» βρέθηκε έξω από το τηλεοπτικό στούντιο, εξασφαλίζοντας τις πρώτες δηλώσεις της παρουσιάστριας και της ομάδας της.

«Νιώθω πάρα πολύ ωραία, γεμάτη, ευτυχισμένη και χαρούμενη. Είχα πάρα πολύ άγχος, φαντάζομαι το είδατε όλοι. Μετά από 10 λεπτά, άρχισα να καταλαβαίνω τι γίνεται», είπε χαρακτηριστικά, ενώ συμπλήρωσε: «Πήγαν όλα ακριβώς όπως ήθελα να γίνουν. Ήταν πάρα πολύ ωραία. Ζω ένα όνειρο».





Ο Γιώργος Λάγιος, ο οποίος βρίσκεται κι εκείνος στους συνεργάτες της Ελίνας Παπίλα δήλωσε με χιούμο για όσα γράφτηκαν στο Twitter: «Εγώ μίλησα με τον σκύλο της αδελφής μου και με κοίταξε στα μάτια και μου είπε: “Μην μπεις στο twitter”. Όχι δεν έχω μπει, πλάκα κάνω».

Τέλος, σχετικά με τα νούμερα τηλεθέασης της πρώτης εκπομπής ξεκαθάρισε: «Δεν ξέρω να τα ερμηνεύω τα νούμερα, οπότε και να τα διαβάσω, θα μου τα εξηγήσει κάποιος, αλλά καταλαβαίνω ότι παίζουν τον ρόλο τους».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου