Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Η αντίδρασή του για το ξέσπασμα του Λιάγκα και το απρόσμενο «ευχαριστώ»

Kατά την έξοδό του από το στούντιο της ραδιοφωνικής του εκπομπής.

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήρθε τετ α τετ με τις κάμερες και τους δημοσιογράφους κατά την έξοδό του από το στούντιο της ραδιοφωνικής του εκπομπής και κλήθηκε να δώσει την απάντησή του σε όλα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας σε ένα ξέσπασμά του, «φωτογραφίζοντάς» τον.

Αρκετά έχει κρατήσει η πλάκα και να την κόψουμε κάποια στιγμή. Αυτή η εκπομπή που βλέπετε, έτσι όπως τη βλέπετε, σας αρέσει δεν σας αρέσει, αυτή η εκπομπή του χρόνου θα είναι στην πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Να κόψουμε την πλάκα. Με αλλαγές μικρές ή μεγάλες που κάνουμε όλοι για να βελτιώσουμε το παραγόμενο προϊόν.

Η εκπομπή αυτή θα είναι και του χρόνου στον ΑΝΤ1 και αυτή η ομάδα εδώ που βλέπετε, η ίδια θα είναι εδώ του χρόνου με κάποιες προσθαφαιρέσεις σε κάποιους συνεργάτες γύρω. Αν κάποιος θέλει να κάνει πρωινό, να μας πει και σε ποιο κανάλι θα το κάνει, γιατί εδώ δεν θα το κάνει του χρόνου», είπε από την εκπομπή του προ ημερών ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε:

«Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν καθημερινά κι επηρεάζονται γιατί πληρώνονται με λιγότερα λεφτά από μένα προφανώς και θέλουν να ξέρουν τι γίνεται και αισθάνονται και ανασφάλεια. Μην παίζετε με αυτούς τους ανθρώπους, μ’ εμένα παίξτε, δεν έχω ανάγκη».

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δεν αντέδρασε δημόσια και ακόμα και όταν ήρθε τετ α τετ με την κάμερα της εκπομπής Open Weekend δεν θέλησε να απαντήσει.

Προτίμησε εκείνη την ώρα, που περνούσε ένα αυτοκίνητο της πυροσβεστικής να φωνάξει με όλη τη δύναμή του ένα μεγάλο «ευχαριστώ» για όλα όσα κάνει το Σώμα για τον ελληνικό λαό.

«Αυτό είναι το θέμα και το ρεπορτάζ» είπε στους δημοσιογράφους ο Γρηγόρης Αρναούτογλου δείχνοντας απρόθυμος να σχολιάσει όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00