Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Έρχεται το 4ο live του J2US – Έκπληξη το όνομα που θα καθίσει στην κριτική επιτροπή ως guest

Ο Νίκος Κοκλώνης δεν… εφησυχάζει ποτέ!

Πολλές και ανατρεπτικές είναι οι εκπλήξεις που αναμένεται να δούμε στο αποψινό, 4ο live του J2US!

Εκτός από τα 16 ζευγάρια που είναι έτοιμα να ανέβουν στη σκηνή και να τραγουδήσουν τα ντουέτα τους, ο Σταμάτης Γονίδης θα αναλάβει τη διασκέδαση του κοινού, ωστόσο δεν θα είναι μόνο αυτός ο ρόλος του!

Ο Νίκος Κοκλώνης, ως σωστός οικοδεσπότης που χαίρεται να καλοδέχεται και να ευχαριστεί τους καλεσμένους του, θα ζητήσει από τον σπουδαίο ερμηνευτή να καθίσει δίπλα από την κριτική επιτροπή και να πλαισιώσει την «άχαστη» τετράδα των Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτη Φασουλή και Καίτη Γαρμπή!

Ωστόσο, εκτός από αυτή την έκπληξη, στο J2US αναμένεται να δούμε και νέα πρόσωπα, καθώς αναμένεται να εισέλθουν στον φιλανθρωπικό διαγωνισμό τραγουδιού κάποια από τα secret ζευγάρια, τα οποία θα γνωρίζουμε σταδιακά με το πέρας των live!

Η 3η και πιο μεγάλη ανατροπή αφορά στις αποχωρήσεις! Όπως έχουμε συνηθίσει, κάθε Σάββατο, πριν από το τέλος κάθε live, αποχωρεί το ζευγάρι που έχει συγκεντρώσει τις λιγότερες θετικές ψήφους! Αυτή τη φορά, όπως μετέφερε ο Γρηγόρης Μελάς στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι», θα έχουμε δύο αποχωρήσεις στο τέλος της βραδιάς και αυτό αναμένεται να συμβεί διότι περιμένουν ακόμα αρκετά ζευγάρια για να συμμετέχουν στο φαντασμαγορικό σόου!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου