Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Eurovision 2023: Δείτε τα 37 τραγούδια του διαγωνισμού – Φαβορί και προγνωστικά

Αυτά είναι τα τραγούδια που διαγωνίζονται φέτος για τη πρωτιά

Ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης η παρουσίαση των 37 υποψήφιων τραγουδιών που θα λάβουν μέρος στον 67ο μουσικό διαγωνισμό της Eurovision. Η Γεωργία ήταν η τελευταία χώρα που έδωσε στη δημοσιότητα το κομμάτι που θα την εκπροσωπήσει φέτος στο Λίβερπουλ, ολοκληρώνοντας το παζλ των συμμετοχών.

Η EBU δημοσίευσε μέσα από το επίσημο κανάλι του διαγωνισμού στο YouTube ένα συγκεντρωτικό βίντεο με όλα τα υποψήφια τραγούδια, που θα διεκδικήσουν τον ερχόμενο Μάιο την πρωτιά.

 

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής προγνωστικά, η Σουηδία με τη Loreen παραμένει το απόλυτο φαβορί του φετινού διαγωνισμού, με τις στοιχηματικές εταιρίες να θεωρούν σχεδόν δεδομένη τη δεύτερη νίκη της μετά το 2012. Την πρώτη πεντάδα συμπληρώνουν η Φινλανδία, η Ουκρανία, η Νορβηγία και το Ισραήλ.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, η Ελλάδα με τον Victor Vernicos και το τραγούδι What They Say βρίσκεται στην 28η θέση, ενώ μία θέση ψηλότερα βρίσκεται η Κύπρος. Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι μία πιο ρεαλιστική εικόνα των στοιχημάτων θα έχουμε κατά την εβδομάδα των πρώτων προβών, όπου θα έχουμε και μία εικόνα της σκηνικής παρουσίας των χωρών, η οποία μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα.

Υπενθυμίζουμε πως ο Α’ Ημιτελικός θα διεξαχθεί στις 9 Μαΐου, ο Β’ Ημιτελικός (στον οποίο συμμετέχουν Ελλάδα και Κύπρος) στις 11 Μαΐου και ο Μεγάλος Τελικός στις 13 Μαΐου.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00