Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Τατιάνα Στεφανίδου για Τέμπη: «Εμείς έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη, να πούμε και τα δικά μας»

«Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

Με ένα σχόλιο που έκανε αίσθηση παρουσίασε σήμερα τα θέματα που αφορούν την τραγωδία στα Τέμπη Τατιάνα Στεφανίδου. Μέσα από το T-Live στον Alpha, και έχοντας σε απευθείας σύνδεση τη ρεπόρτερ του Alpha, Ρένα Κουβελιώτη, έκανε τη δική της αυτοκριτική για την ελλιπή εδώ και χρόνια κάλυψη των προβλημάτων στον ΟΣΕ.

«Πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του κι εμείς οι δημοσιογράφοι έχουμε ευθύνη, που δεν είχαμε σκεφτεί να μπούμε στις σήραγγες, στα τούνελ του ΟΣΕ και να δούμε ποια είναι η κατάστασή τους. Να ελέγξουμε όλες αυτές τις επιτροπές που πληρώνονται όλα αυτά τα χρόνια για να επιτηρούν τις συντηρήσεις», σχολίασε αρχικά η Ρένα Κουβελιώτη.

«Εμείς έχουμε μεγαλύτερη ευθύνη, όχι μόνο για τις σήραγγες του ΟΣΕ. Να πούμε και τα δικά μας. Κι εμείς ασχολούμαστε με αυτό που επιλέγει να δει ο κόσμος συνήθως. Θα έπρεπε να έχουμε ασχοληθεί με τον ΟΣΕ. Οι καημένοι οι εργαζόμενοι τα λένε χρόνια», σημείωσε η Τατιάνα Στεφανίδου.

«Δυστυχώς, πολλές φορές όταν βγάζεις ένα θέμα που έχει ουσία και αξία για την ανθρώπινη ζωή, είναι συχνά ένα θέμα που και ο τηλεθεατής δεν επιλέγει να το δει. Είναι ένας φαύλος κύκλος. Έχουμε ευθύνη κι εμείς οι δημοσιογράφοι», πρόσθεσε η παρουσιάστρια. «Ας δεσμευτούμε, λοιπόν, ότι τώρα θα φτάσουμε την έρευνα στο κόκαλο», είπε από την πλευρά της η Ρένα Κουβελιώτη, με την Τατιάνα Στεφανίδου να συμφωνεί.




Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00