Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Απόστολος Γκλέτσος: Είμαι στην τηλεόραση για καθαρά βιοποριστικούς λόγους

«Η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση – Τα πάντα σχολιάζονται, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είναι η μόδα»

 

 

Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε στο «MEGA Καλημέρα» και στον Κώστα Τσουρό, για την τηλεόραση «για τα χρήματα», την ενασχόληση με τα κοινά και τις γυναίκες της ζωής του.

O Απόστολος Γκλέτσος συμμετέχει στη σειρά «Η δική μας οικογένεια» στο Open».

 

Στην τηλεόραση για καθαρά βιοποριστικό λόγο

«Είμαι στην τηλεόραση για καθαρά βιοποριστικό λόγο. Είναι κάτι που μου αρέσει πολύ, όπως και η ενασχόλησή μου με τα κοινά. Η καρδιά μου και η ψυχή μου είναι στην τοπική αυτοδιοίκηση. Θα ξανά είμαι υποψήφιος για την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Θα έχω την στήριξη του Αλέξη Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ. Τα πάντα σχολιάζονται, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, είναι η μόδα. Δεν με έχουν πειράξει αρνητικά σχόλια ακόμα και όταν με έμπλεκαν σε περίεργες υποθέσεις. Ήξερα την αλήθεια», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος.

 

Για την οικογένειά του

«Υπάρχουν πολλές γυναίκες που είμαι ο άντρας της ζωής τους, η μάνα μου, η αδελφή μου και η κόρη μου. Αυτές είναι οι γυναίκες της ζωής μου. Δεν είμαι χαζομπαμπάς, της έχω μια βαθιά αγάπη, όχι αδυναμία».

 

Για την Μιμή Ντενίση

«Με την Μιμή Ντενίση ήμασταν τηλεοπτικό ζευγάρι, μετά στο θέατρο για 2 χρόνια και μετά γίναμε και στην πραγματικότητα. Νομίζω έχουν σπάσει κάποιοι άλλοι το ρεκόρ του πιο σύντομου γάμου, ο δικός μου είχε κρατήσει 17 ημέρες. Ήταν σε μικρή ηλικία που όλα συγχωρούνται» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου