Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Στα 4»: Μια διαφορετική κωμωδία με πολλά μηνύματα στον ΑΝΤ1+

Η νέα πρωτότυπη ελληνική σειρά του ΑΝΤ1+ «Στα 4» παρουσιάστηκε στο Village The Mall, σε μια ειδική προβολή των δυο πρώτων επεισοδίων.

Πλήθος κόσμου, γνωστοί influencers, αγαπητοί TikTokers, δημοσιογράφοι, αλλά και οι πρωταγωνιστές και συντελεστές της πολυαναμενόμενης σειράς ήταν εκεί, «στέλνοντας» ηχηρά μηνύματα ζωής, αισιοδοξίας και ελπίδας, στηρίζοντας τη συμπερίληψη και την προσβασιμότητα τόσο σε επίπεδο παραγωγής, όσο και σε επίπεδο θεματολογίας.

Η πρωταγωνίστρια του «Στα 4», Γεωργία Καλτσή, με το πάθος και τον ενθουσιασμό της έκλεψε τις εντυπώσεις καλωσορίζοντας τους καλεσμένους σε μια επιδραστική κωμωδία, που αλλάζει τα δεδομένα στην ελληνική μυθοπλασία.

Αθλήτρια σε αμαξίδιο, μοντέλο, εκπαιδεύτρια ΑμεΑ, Influencer, τώρα και ηθοποιός, η Γεωργία βρίσκει κάθε μέρα τη δύναμη να απομυθοποιεί την αναπηρία και να αποδεικνύει ότι η περιθωριοποίηση των ατόμων με αναπηρία είναι δικό μας κατασκεύασμα. Το «παρών» στην εκδήλωση έδωσαν και άλλοι πρωταγωνιστές της σειράς, όπως ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης, ο Δημήτρης Κίτσος και Αλέξανδρος Μούκανος, καθώς και οι Σέργιος Κωνσταντινίδης και Θέμης Γκυρτής, ο σκηνοθέτης και ο σεναριογράφος της πρωτότυπης κωμωδίας.

Σε παραγωγή των Antenna Studios το «Στα 4» έκανε πρεμιέρα με διπλό επεισόδιο αποκλειστικά στο ΑΝΤ1+. Μια δυνατή ιστορία, που έρχεται για να περάσει το μήνυμα και να δώσει σε όλους
μας να καταλάβουμε ότι η κοινωνία ισότιμων πολιτών δεν είναι κάποιο μεγάλο «στοίχημα» που πρέπει να κερδίσουμε, αλλά αυτονόητο δικαίωμα και
υποχρέωση.

Όλα τα επεισόδια του «Στα 4» περιλαμβάνουν υπότιτλους στα ελληνικά για άτομα με προβλήματα ακοής.

 

*Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα «OnTime»

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου