Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Survivor all star: Έξαλλος ο Γκότσης με τον Ασημακόπουλο

«Τους κατηγορείς όλους και κουβαλάς μαζί σου αυτήν την τοξικότητα»

 

 

Σε κόντρα βρίσκονται ο Ηλίας Γκότσης και ο Γιώργος Ασημακόπουλος στο Survivor κι η αιτία είναι η υποψηφιότητα του Ασημακόπουλου και το γεγονός πως νιώθει αποκομμένος από την ομάδα του. Ο Ηλίας πήρε τον λόγο και στράφηκε εναντίον του για τα παράπονα που εξέφρασε:

«Το 70% που σε ψηφίζω είναι αγωνιστικό και το 30% η τοξικότητά σου. Είσαι τοξικός άνθρωπος κι αναπαράγεις τέτοια πράγματα. Όπως λέει η Εύη, έχεις ένα υφάκι. Όλα τα κρατάς μέσα σου και τα βγάζεις σε κάθε τσακωμό. Τους κατηγορείς όλους και κουβαλάς μαζί σου αυτήν την τοξικότητα. Δεν σου κάνει κάποιος και πας και τα λες σε αυτήν την ομάδα και μετά πας σε άλλη» σημείωσε ο Γκότσης στο Survivor.

«Προφανώς μικραίνει ο κύκλος και μένεις με λίγους ανθρώπους. Δεν μπορεί να φταίνε 13 άτομα. Κάτι κάνεις λάθος. Δεν θέλεις να ακούσεις, προετοιμάζεις αυτό που θέλεις να πεις. Βάζεις τον άλλον στο mute και δεν σε νοιάζει τι λέει. Απλά βλέπεις έναν άνθρωπο που ανοιγοκλείνει το στόμα του και θα πεις το ίδιο πράγμα. Ξέρω ότι αυτήν την στιγμή δεν με ακούς, οπότε άνοιξε λίγο την ένταση για να ακούσεις αυτό που σου λένε τόσα άτομα στην ομάδα σου. Αν θέλεις αυτήν την αυτοβελτίωση που λες, άκουσέ μας για να περάσουμε όλοι ωραία» κατέληξε ο Γκότσης στο Survivor.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου