Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Νέα κόντρα ξέσπασε ξαφνικά στον ΣΚΑΪ – Τα «καρφιά» από την Μπακοδήμου με… στόχο τη Φαίη

Στον σταθμό του Φαλήρου φαίνεται ότι ξέσπασε ξαφνικά μια νέα μεγάλη κόντρα.

Από την αρχή της σεζόν, στα τέλη του περασμένου καλοκαιριού, οι φήμες έκαναν λόγο για έντονη δυσαρέσκεια της Μαρίας Μπακοδήμου με τη μεταγραφή της Φαίης Σκορδά, που είχε ως αποτέλεσμα εκείνη να μετακινηθεί στο Σαββατοκύριακο. Τελικά, μετά από πολλούς μήνες και με καλεσμένους τους «Αταίριαστους» στο πλατό του «Γεια σου», η Μαρία Μπακοδήμου έσπασε τη σιωπή της, αφήνοντας ένα μεγάλο «καρφί» για τη Φαίη Σκορδά.

Η παρουσιάστρια υποδέχτηκε τους δύο δημοσιογράφους σχολιάζοντας την αλλαγή ώρας της εκπομπής τους μετά την προσθήκη της Φαίης Σκορδά στο καθημερινό πρωινό πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. «Χαίρομαι πολύ που ήρθατε. Επιτέλους, ήθελα από την αρχή να σας συναντήσω. Ήμασταν και γείτονες και περάσαμε και πολλά από την αρχή του καλοκαιριού. Ωραίο δεν ήταν το πρώτο σχέδιο, να είστε εσείς και να είμαι εγώ μετά; Αυτό ήταν το σωστό, άλλα τέλος πάντων γίνονται», ανέφερε η Μαρία Μπακοδήμου. «Δεν αποφασίζουμε εμείς γι’ αυτά, αποφασίζουν άλλοι», απάντησε ο Χρήστος Κούτρας.

Υπενθυμίζεται ότι το αρχικό πλάνο του ΣΚΑΪ για τη Μαρία Μπακοδήμου ήταν η παρουσιάστρια να βρίσκεται στην κενή ζώνη που άφησε πίσω της η Ιωάννα Μαλέσκου, αφήνοντας έτσι τους «Αταίριαστους» στην πρωινή ενημέρωση στη ζώνη 10.00-12.00. Ο ερχομός της Φαίης Σκορδά στο κανάλι, όμως, έφερε ριζικές αλλαγές στον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ.

 

 

Δημοσιεύτηκε στην ΟΝ ΤΙΜΕ στις 28/2

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου