Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Εκτός Newsbomb η Όλγα Τρέμη – Το σενάριο για Action24 και Open

Δεν βρέθηκε κοινός τόπος όσον αφορά τη συνέχιση της κοινής τους πορείας

 

Η Ολγα Τρέµη είναι πλέον εκτός του newsbomb.gr. Η εξέλιξη αυτή σηµειώθηκε κατόπιν συζήτησης που είχε η έµπειρη δηµοσιογράφος µε ανθρώπους του οµίλου της DPG, κατά την οποία δεν βρέθηκε κοινός τόπος όσον αφορά τη συνέχιση της κοινής τους πορείας. Εξάλλου, δεν θα πρέπει να λησµονείται ότι αυτό το διάστηµα και ενόψει των εθνικών εκλογών συντελείται µια γενικότερη αναδιάρθρωση στον όµιλο, αποτέλεσµα της οποίας ήταν και η έξοδος των στελεχών Στέλιου Σοφιανού και Γιώργου Μητροφάνη.

Σε ό,τι αφορά την άλλοτε ανκοργούµαν του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega, οι πληροφορίες την ήθελαν το προηγούµενο διάστηµα να έχει δεχθεί κρούση από το νεοσύστατο Action24 των Μπάκου – Καϋµενάκη και Εξάρχου, στην οποία ωστόσο δεν ανταποκρίθηκε σε πρώτη φάση. Πλέον µένει να φανεί αν η εν λόγω πρόταση παραµένει στο τραπέζι από την πλευρά του καναλιού και κατ’ επέκταση υπό επεξεργασία από την ίδια.

Αξίζει, πάντως, να σηµειωθεί ότι εσχάτως φαίνεται να προέκυψε άλλο ένα σενάριο για το µέλλον της Ολγας Τρέµη. Ο λόγος για την πιθανή προσέγγισή της µε το Open, πολλώ δε µάλλον από την ώρα που, όπως έχει γράψει η στήλη, ο επικεφαλής της ενηµέρωσης του καναλιού, Χρήστος Παναγιωτόπουλος, θα αναζητήσει νέο πρόσωπο για την παρουσίαση του καθηµερινού κεντρικού δελτίου, µε τον Νίκο Στραβελάκη να επιστρέφει στο Σαββατοκύριακο.

Με δεδοµένο, δε, ότι ο ίδιος διαχρονικά ήταν προσανατολισµένος στην παρουσίαση των δελτίων που είχε υπ’ ευθύνη του από κυρίες της δηµοσιογραφίας, εύκολα µπορεί να συµπεράνει κανείς ότι η Ολγα Τρέµη, µε την οποία είχε συνεργαστεί για χρόνια στο Μεγάλο Κανάλι, θα µπορούσε άνετα να συµπεριληφθεί στο κάδρο των επιλογών. Η προοπτική αυτή καθίσταται ακόµα πιο ισχυρή αν αναλογιστεί κανείς ότι η δηµοσιογράφος θα είναι παρούσα στο πάνελ της Παιανίας για την εκλογική βραδιά, χωρίς σε αυτή τη φάση να έχει διασαφηνιστεί ο ρόλος της.

 

 

*Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 18/2/2023

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου