Επιστρέφει στις πίστες ο Στέλιος Ρόκκος – Δυναμικό το μήνυμα του τραγουδιστή μετά το έμφραγμα που υπέστη

Ρόκκος

Live ξανά από το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

Ο Στέλιος Ρόκκος μετά τη σοβαρή περιπέτεια που πέρασε με την υγεία του επέστρεψε στην αγκαλιά της συζύγου του και των δικών του ανθρώπων. Ο τραγουδιστής, ο οποίος πριν από μερικές μέρες υπέστη έμφραγμα, είναι πλέον καλά και μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ανακοίνωσε πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στις επαγγελματικές του υποχρεώσεις στην «Πύλη Αξιού», στη Θεσσαλονίκη.

«Ζω… θα τα κάνουμε μπ… Σάββατο 4 Φεβρουαρίου», έγραψε στη λεζάντα που συνόδεψε το βίντεο στο οποίο τον βλέπουμε να ερμηνεύει το τραγούδι «Ζω». Όλες αυτές τις ημέρες που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, η σύζυγός του δεν έφυγε από το πλευρό του και μάλιστα ήταν ιδιαίτερα συγκινημένη την ημέρα που πήραν εξιτήριο. «Έδωσε υπόσχεση! Δεν θα με τρομάξει ποτέ ξανά. Σπίτι μας τώρα», έγραψε η Ελένη (Λελέ) Γκόφα στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram λίγες ώρες μετά την επιστροφή τους στο σπίτι.

«Σε λατρεύω»

«Έχεις δύναμη και για τους δυο μας. Σε λατρεύω», ήταν η απάντηση του Στέλιου Ρόκκου, κάτω από την κοινή τους φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Instagram.

*Δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα On Time.