Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Μπο κατά Καλύβα και Πρίαμου «Δεν θα δώσω στην Καρολίνα δεύτερη ευκαιρία» – «Θεωρούσα ότι ο Μάριος έχει μπέσα»»

Ο Μπο σχολίασε τις εξελίξεις στο Survivor All Star, μετά την κυκλοφορία του νέου τρέιλερ που δείχνει τη σύντροφό του, Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα σε κρυφές συναντήσεις με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Συγκεκριμένα, οι δύο παίκτες χάνονται μέσα στη ζούγκλα και συναντιούνται σε μια καλύβα που βρίσκεται εκεί. Μάλιστα, τα σχόλια των συμπαικτών τους υπονοούν ότι έχουν έρθει πιο κοντά, παρά το γεγονός ότι η Καλύβα βρίσκεται σε σχέση με τον Μπο.

Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Γεια σου» και μίλησε για όλα αυτά στη Μαρία Μπακοδήμου. Αρχικά, εκείνη τον ευχαρίστησε που δεν ακύρωσε την εμφάνισή του, λόγω των όσων έχουν μεσολαβήσει, προκειμένου να μην απαντήσει σε… αδιάκριτες ερωτήσεις.

«Η λογική λέει να μην το κάνεις, να μην έρθεις στην εκπομπή. Μιλήσαμε όμως, δώσαμε τον λόγο μας. Δεν αθετώ τον λόγο μου ποτέ. Εντάξει, δεν είναι ευχάριστη η θέση μου, αλλά δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα», είπε χαρακτηριστικά.

 

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε για τη σύντροφό του με παράπονο: «Συμβαίνουν αυτά. Απλά συμβαίνουν μπροστά σε όλη την Ελλάδα. Δεν είναι ωραίο, είναι άσχημο, είναι κάτι που σε στενοχωρεί, γιατί είναι και πολύ γρήγορα. Ξαφνικά μέσα σε 10 μέρες αλλάζουν όλα. Εκεί που κάναμε πριν μια εβδομάδα προσπάθεια να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας και ξαφνικά, βλέπεις αυτό το πράγμα».

Εξήγησε μάλιστα, πως για εκείνον η σχέση τους αποτελεί πλέον, παρελθόν. «Το “ήταν” ταιριάζει πιο πολύ στη σχέση μου με την Καρολίνα», είπε.

 

Όσο για τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, δήλωσε: «Η σχέση μας ήταν καλή. Πίστευα ότι ο λόγος του έχει μπέσα και πως ό,τι λέει, το εννοεί, όπως γίνεται μεταξύ φίλων. Μάλιστα, πριν φύγουν τα παιδιά για τον Άγιο Δομίνικο, ο Μάριος ήταν αυτός που είχε έρθει κοντά με την Καρολίνα και μου έλεγε ότι θα μου την πρόσεχε. Ένας άνθρωπος που ούτε αυτός είναι μόνος του στη ζωή».

«Λένε ότι γινόταν συνέχεια, ότι δεν τους έπιασαν μια φορά. Άκουσα κάποια πράγματα, αλλά ήμουν σίγουρος πως μιλάνε, την προσέχει, ό,τι μου είχε πει ο Μάριος σαν φίλος. Το παιδί που παρέδωσα στην Acun Media εκείνη τη μέρα, δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπω στο παιχνίδι. Η Καρολίνα έλεγε ότι είναι πολύ ερωτευμένη μαζί μου. Δεν θεωρώ ότι πρόκειται για παρεξήγηση», δήλωσε ο Μπο.

 

«Ένιωσα χάλια. Θεωρώ ότι είναι ένα μεγάλο λάθος ως προς τον εαυτό τους πρώτα από όλα, γιατί δεν σεβάστηκαν ανθρώπους, τις οικογένειές τους, δεν το περνάω μόνο εγώ, αλλά κι η οικογένειά της. Η μάνα της, οι φίλοι της, τα αδέρφια της. Μίλησα με όλους, δεν μπορούν να το πιστέψουν, είναι σοκαρισμένοι. Στενοχωριέται η μητέρα της, είναι σαν να εκτίθεται η ίδια. Δεν μετάνιωσα που τη στήριξα. Από την πλευρά μου ήταν πολύ αληθινό αυτό που έδωσα κι έκανα πράγματα που δεν τα κάνω γενικά», συμπλήρωσε.

Ανέφερε επίσης, πως ο ίδιος δεν σκέφτεται το ενδεχόμενο να μπει στο ριάλιτι, όσο ενδιαφέρον κι αν θα είχε αυτό για το τηλεοπτικό κοινό. «Δεν ξέρω πώς θα αντιδράσω, όταν τους δω. Φαίνεται ότι λένε ψέματα, υπάρχει αμηχανία. Αυτά τα πράγματα μόνο κακό θα τους κάνουν. Το πάνε πολύ λάθος. Είναι κρίμα», εξήγησε.

 

Τέλος, είπε ότι δεν θα έδινε δεύτερη ευκαιρία στην Καρολίνα. «Δεν μπορώ, δεν υπάρχει καμία περίπτωση. Μπορεί να την καταλάβω, οκ, αλλά όχι, δεν θα γυρνούσα. Δεν θέλω να γεμίζω μίσος, να κρατάω κακίες. Είναι ένα λάθος που έκανε ένας άνθρωπος, ας το λουστεί μόνος του», είπε κλείνοντας.

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου