Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Εμπάργκο και νέα μάχη για Kontra και Αttica TV – Tο παρασκήνιο της παρουσίας των δημοσιογράφων στα δύο κανάλια

Κλιμακώνεται ο υπόγειος πόλεμος μεταξύ των καναλιών Kontra και Attica, το οποίο στο πλαίσιο της επανασύστασης και λειτουργίας του εδώ και μερικές ημέρες επιχειρεί να αποκτήσει μερίδιο στο φιλοΣΥΡΙΖΑϊκό κοινό των καναλιών της Αττικής.

Είναι χαρακτηριστικό πως, μετά την ένταση που προκλήθηκε μεταξύ της διοίκησης του τηλεοπτικού σταθμού του Ταύρου και της Κουμουνδούρου, η οποία τελικώς αντιμετωπίστηκε μέσω συνομιλίας του Ανδρέα Κουρή και του Αλέξη Τσίπρα, εσχάτως το Kontra προχώρησε σε νέα μέτρα έναντι της εμπλοκής των Μπάκου, Καϋμενάκη και Εξάρχου στη σχετική εξίσωση.

Συγκεκριμένα, επέβαλε άτυπο εμπάργκο σε δημοσιογράφους της Κεντροαριστεράς που εμφανίζονται στις ενημερωτικές εκπομπές του καναλιού να παρευρίσκονται παράλληλα και σε πάνελ του Attica, σε μια προσπάθεια να αναχαιτιστεί η δυναμική του νεοσύστατου τηλεοπτικού σταθμού. Το θέμα έχει συζητηθεί έντονα στους κόλπους των δημοσιογράφων που έχουν ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας με την αξιωματική αντιπολίτευση, ενώ από την πλευρά του Kontra υπογραμμίζεται σταθερά η κοινή ιδιοκτησία του Attica με το φιλοκυβερνητικό Action24.

Μάλιστα, εσχάτως, ο ανταγωνισμός έχει μεταφερθεί και σε επίπεδο εξασφάλισης καλεσμένων στις εκπομπές των δύο τηλεοπτικών σταθμών, ιδιαίτερα για εκείνους που σχετίζονται άμεσα με την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00