Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κουτσόπουλος: Στα πρώτα επεισόδια του MasterChef εμφανίστηκα με δανεικά ρούχα

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος σε συνέντευξη που παραχώρησε αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο MasterChef που κάνει πρεμιέρα αύριο (16/01).

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος το πρωί της Κυριακής παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το ριάλιτι και τα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με την αγαπημένη του, Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Ο διάσημος σεφ αποκάλυψε για πρώτη φορά το παρασκήνιο της γνωριμίας τους, ενώ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο παιδάκι τους, το οποίο και σήμερα γίνεται τεσσάρων μηνών.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε: «Mε την Χρύσα Μιχαλοπούλου γνωριστήκαμε ιντερνετικά. Με αυτόν τον παραδοσιακό, βαρετό τρόπο, αλλά εν τέλει αποτελεσματικό. Και λεω παραδοσιακό, γιατί έτσι τείνουν να γίνονται τα πράγματα σήμερα. Όσον αφορά τη γνωριμία μας, δεν θυμάμαι, για να είμαι ειλικρινής το πώς ξεκίνησε η κουβέντα».

«Γνωριστήκαμε λίγο πριν την καραντίνα και περάσαμε πολλά μαζί. Άλλωστε στην καραντίνα πολλές ήταν οι σχέσεις που καρποφόρησαν, γιατί δεν μπορούσαμε να βγούμε από το σπίτι, οπότε αναγκαστικά περνάγαμε πολύ περισσότερο χρόνο παρέα. Κάναμε πάρα πολλά πράγματα πολύ γρήγορα, αλλά το ευχαριστηθήκαμε πάρα πολύ. Το μωράκι μας σήμερα γίνεται τεσσάρων μηνών», συμπλήρωσε.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αναφέρθηκε και στο MasterChef που κάνει πρεμιέρα αύριο (16/01). «Η κουζίνα στο Masterchef δεν είναι μια φυσιολογική συνθήκη. Τους δίνουμε ένα κουτί και τους λέμε “πάρτε το και φτιάξτε”. Και εμένα τώρα να μου δίνατε ένα κουτί δεν ξέρω αν θα έκανα το καλύτερο δυνατό», είπε ο Σεφ.

Ενώ τόνισε ότι του αρέσει να τρώει οτιδήποτε έχει σχέση με αυγολέμονο ενώ ο ίδιος μαγειρεύει ωραίο ριζότο.

Όσον αφορά τη συνεργασία του με τον Πάνο Ιωαννίδη και τον Σωτήρη Κοντιζά είπε: «Εγώ με τα παιδιά είχα επαφή, νομίζω ότι δεν μας πήρε αρκετό καιρό για να νιώσουμε ότι θα κάνουμε παρέα».

Σχετικά με την συμμετοχή του στο Masterchef περιέγραψε: «Με πήραν τηλέφωνο να πάω από το κανάλι. Μου έκαναν την πρόταση. Τα πρώτα επεισόδια είναι με δανεικά ρούχα, δεν είναι με δικά μου. Δεν γνώριζε κανείς τίποτα για να μην διαταραχθεί το σύστημα».

Ο Σεφ αποκάλυψε τι ήθελε να γίνει όταν ήταν μικρός: «Μικρός ήθελα να παίξω ποδόσφαιρο στον Πανιώνιο. Στο μυαλό μου δεν είχα να σπουδάσω, ήθελα να κάνω κάτι με τα χέρια μου. Αν δεν είχα ασχοληθεί με τη μαγειρική θα ήθελα να φτιάχνω έπιπλα».

Στο τέλος της συνέντευξης η Ναταλία Γερμανού έδωσε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο τα δώρα, που προσφέρει σε όλους τους καλεσμένους της.

Ένα από τα δώρα, λοιπόν, ήταν μια ξύλινη επιφάνεια κοπής, η οποία πάνω έγραψε: «Ο καλύτερος MasterChef είναι ο μπαμπάς μου» και όταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος την αντίκρισε αποκάλυψε για πρώτη φορά το όνομα που θα δώσει στον τεσσάρων μηνών γιο του.

«Αααα, θα το δώσω στον Κίμωνα», είπε ο σεφ αποκαλύπτοντας έτσι το όνομα που θα πάρει το παιδάκι του.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου