Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο πολιτικός κόσμος αποχαιρετά τον Παναγιώτη Τζένο – «Δεν υπάρχουν λόγια…»

Την απέραντη θλίψη του για τον ξαφνικό θάνατο του Γενικού Διεθυντή Μέσων του Ομίλου των Παραπολιτικών, Παναγιώτη Τζένου, εκφράζει ο πολιτικός κόσμος της χώρας.

Υπουργοί και βουλευτές με μηνύματά τους στα social media δηλώνουν σοκαρισμένοι και εκφράζουν τα συλλυπητήριά τους στην οικογένειά του.

Ο Παναγιώτης Τζένος ήταν ένα άξιο παιδί, δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης. Εξέφρασε τα συλλυπητήρια του στον όμιλο των Παραπολιτικών, στον Γιάννη Κουρτάκη, στη σύζυγο του δημοσιογράφου και στο παιδί του. Τέλος, ο κ. Γεωργιάδης επισήμανε ότι ο Παναγιώτης Τζένος ήταν ένας εξαιρετικά εργατικός άνθρωπος.

«Ο Παναγιώτης Τζένος έκανε σπουδαία δουλειά και αφήνει πίσω την σύζυγο και το γιό του», δήλωσε στα Παραπολιτικά 90,1 ο υπουργός Εσωτερικών, Μάκης Βορίδης.

Σοκαρισμένος με το θάνατο του Παναγιώτη Τζένου δήλωσε ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, στα Παραπολιτικά 90,1

Τη βαθιά του θλίψη για το θάνατο του Παναγιώτη Τζένου εξέφρασε ο Ανδρέας Λοβέρδος στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί» με τους Σωτήρη Ξενάκη και Βασίλη Σκουρή.

Τα συλλυπητήρια στη σύζυγο του Παναγιώτη Τζένου και τους οικείους του εξέφρασε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Γιατί με ξύπνησες πρωί».

«Ο Παναγιώτης Τζένος ήταν μεγάλος δημοσιογράφος», δήλωσε ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, στα Παραπολιτικά 90,1 και την εκπομπή «Μπρα ντε φερ» με τους Δημήτρη Τάκη και Χριστίνα Κοραή.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου