Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ανανεώνει µε τον ΣΚΑΪ για ακόμα έναν χρόνο ο Βασίλης Παπαδρόσος

Έτοιμος να ανανεώσει το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΪ για ακόμα έναν χρόνο είναι ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του καναλιού του Νέου Φαλήρου, Βασίλης Παπαδρόσος.

Όπως είχε γράψει το «S» πριν από λίγο καιρό, η ισχύουσα συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών εκπνέει στο τέλος του χρόνου, ωστόσο η επικείμενη ανανέωση βάζει τέλος σε ένα πολύκροτο εσωτερικό σίριαλ, που εξελισσόταν στους διαδρόμους του ομίλου το τελευταίο διάστημα. Βλέπετε, το τέλος της απόλυτης κυριαρχίας του καναλιού στο κομμάτι της ενημέρωσης, καθώς και η απώλεια της πρώτης θέσης του κεντρικού δελτίου (τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό) στους πίνακες τηλεθέασης είχαν προκαλέσει έντονους κραδασμούς στον σταθμό, αλλά και πολλές μουρμούρες σε ό,τι είχε να κάνει με το μέλλον της συνεργασίας του πολύπειρου στελέχους με τον ΣΚΑΪ.

Εξάλλου, ήταν κοινό μυστικό ότι, αν ένα στοιχείο προβλημάτιζε ιδιαιτέρως τη διοίκηση του τηλεοπτικού σταθμού και προσωπικά τον Γιάννη Αλαφούζο τον τελευταίο χρόνο, δεν ήταν ούτε η πορεία των ψυχαγωγικών εκπομπών ούτε η αντίστοιχη των σειρών και των ριάλιτι.

Αντιθέτως, το μεγαλύτερο μέρος των προτάσεων και των αναλύσεων στο Νέο Φάληρο αφιερωνόταν στην πλήρη αποκατάσταση της πολιτικής επιρροής του καναλιού ενόψει εκλογικής χρονιάς. Για τον λόγο αυτόν, μάλιστα, κρίθηκε απαραίτητο να έχει πιο άμεση εμπλοκή με το δελτίο ειδήσεων ο επικεφαλής του ραδιοφώνου, Βασίλης Χιώτης, γεγονός που από πολλούς ερμηνεύτηκε ως ξεκάθαρο μήνυμα στον Βασίλη Παπαδρόσο ώστε να υπάρξουν άμεσα καλύτερα αποτελέσματα.

Τελικώς, όπως φαίνεται, σε αυτή τη φάση κρίθηκε ότι το καλύτερο και για τον ΣΚΑΪ, αλλά και για τον δημοσιογράφο είναι να συνεχίσουν μαζί, προκειμένου να μην υπάρξουν ανισορροπίες ενόψει της κρίσιμης περιόδου που ακολουθεί.

 

 

*Δημοσιεύτηκε στο Secret των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 30/12/2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00