Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Γιώργος Αμούτζας: Αποκαλύπτει αν θα σκοτώσει τον «Μαθιό» στον «Σασμό»

Αμούτζας

«Τι είναι για μένα ο Μαθιός; Μέντορας; Φίλος; Δεύτερος πατέρας;» ανέφερε ο ηθοποιός

Γιώργος Αμούτζας έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις εξελίξεις στον «Σασμό», αλλά και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε πρόσφατα.

Ο «Νικηφόρος» της επιτυχημένης σειράς του Alpha ανέφερε αρχικά, στην εκπομπή «Happy Day» πως πλέον, στον δρόμο όλοι τον φωνάζουν με το όνομα του ρόλου του.

Θα σκοτώσει τελικά τον Μαθιό;

«Δεν ξέρω γιατί ο κόσμος ρωτάει συνέχεια αν θα σκοτώσω τον Μαθιό. Γιατί να τον σκοτώσω; Μου ακούγεται παράλογο αυτό. Τι θα είναι για μένα μέχρι να μάθω ότι σκότωσε τον Στεφανή; Μέντορας; Φίλος; Δεύτερος πατέρας; Είναι πολλά στοιχεία που πρέπει να δούμε κι έχουμε χρόνο μπροστά μας για να δούμε την αντίδραση του Νικηφόρου», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Αμούτζας.

Για την περιπέτεια της υγείας του

«Έγινε κατευθείαν η διάγνωση στο νοσοκομείο ότι πρέπει να μπω στο χειρουργείο. Το έκανα κι ο γιατρός μου είπε ότι θα πρέπει να καθίσω δύο μέρες να αναρρώσω. Είχαμε όμως, γύρισμα δέκα σκηνές και το βράδυ παράσταση. Οπότε, υπέγραψα και βγήκα. Έκανα τις σκηνές και το βράδυ πήγα στην παράσταση».

«Έβλεπα το βλέμμα των συναδέλφων μου, που έλεγαν ότι “είμαι εδώ για εσένα για ό,τι θέλεις και χρειαστείς”. “Σε παρακολουθώ κι είμαι δίπλα σου σε όλη την παράσταση”. Το σώμα ταλαιπωρήθηκε πολύ και σήκωσα πολύ υψηλό πυρετό. Και με 40 πυρετό και χειρουργημένος θα παίξεις», συμπλήρωσε στη συνέχεια για την περιπέτεια της υγείας του ο Γιώργος Αμούτζας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου