Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ΣΚΑΙ: «Γρίφος» το μέλλον των «Αταίριαστων»

Αβέβαιο προδιαγράφεται το μέλλον των «Αταίριαστων», Κούτρα και Ντσούνου, στον ΣΚΑΪ, με φόντο τα προβληματικά νούμερα τηλεθέασης κατά τη φετινή σεζόν, μετά τη μετακίνησή τους στη ζώνη των 12.00. Το θέμα αποκτά ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις, αν αναλογιστεί κανείς ότι, ακόμα και πέρυσι, οι αριθμοί δεν ήταν με το μέρος του επιτυχημένου διδύμου, ιδιαίτερα στο λεγόμενο δυναμικό κοινό, γεγονός που μαρτυρά τον περιορισμένο τηλεοπτικό χώρο που αφήνεται για την ενημέρωση στη ζώνη 10-2.

Σημειώνεται πως το συμβόλαιο των δύο εξαιρετικών δημοσιογράφων λήγει το καλοκαίρι που έρχεται και, ως εκ τούτου, η διοίκηση του καναλιού του Γιάννη Αλαφούζου θα κληθεί να αποφασίσει τι μέλλει γενέσθαι με την περίπτωσή τους. Οπως είναι σε θέση να ξέρουν από πρώτο χέρι οι γνωρίζοντες και πρόσωπα και καταστάσεις, πρώτη και βασική προτεραιότητα του Νέου Φαλήρου είναι να διατηρήσει τους Κούτρα και Ντσούνο στο δυναμικό του τηλεοπτικού σταθμού, αφού πρόκειται για δύο στελέχη που, αφενός, έχουν προσφέρει τα μέγιστα, χωρίς ταυτόχρονα να έχουν δώσει το παραμικρό δικαίωμα με τη συμπεριφορά τους, και, αφετέρου, ουδείς θα ήθελε να τους δει στον ανταγωνισμό, δεδομένης της εμπειρίας και της χρησιμότητάς τους.

Εξάλλου, δεν θα πρέπει να λησμονείται ότι, εκτός των άλλων, διατηρούν και μια σταθερά επιτυχημένη εκπομπή στο ραδιόφωνο του ομίλου. Στο πλαίσιο αυτό και ανεξάρτητα από την τύχη της εκπομπής, θα υπάρξουν συζητήσεις για την παραμονή τους στον ΣΚΑΪ, αλλά με πολύ διαφορετικές συνθήκες και παραμέτρους σε σχέση με ό,τι συνέβαινε τα τελευταία χρόνια.

 

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 17 Δεκεμβρίου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00