Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ελεονώρα Μελέτη: Η άγνωστη «κουμπαριά» με τον Νίκο Μουτσινά

Την κόντρα του Νίκου Μουτσινά με τον Γιώργο Λιάγκα σχολίασαν το πρωί της Παρασκευής 16/12/2022 η παρέα της εκπομπής «Mega Καλημέρα». Μάλιστα, η Ελεονώρα Μελέτη προχώρησε και σε μια απρόσμενη αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες έχει δημιουργηθεί μία νέα τηλεοπτική κόντρα ανάμεσα στους δύο γνωστούς παρουσιαστές, με τους δυο τους να πετούν την μία ατάκα μετά την άλλη μέσα από τις εκπομπές τους.

Ωστόσο, το απόγευμα της Πέμπτης 15/12/2022, μέσα από το «Καλό Μεσημεράκι», ο Νίκος Μουτσινάς θέλησε να απολογηθεί, εξηγώντας πως δεν είχε καταλάβει ότι όντως τον «πείραξαν» οι δηλώσεις του, διότι κάνει πλάκα.

Το μόνο πράγμα για το οποίο ζήτησε συγγνώμη, ήταν η αναφορά στα παιδιά, καθώς είναι κάτι που καταλαβαίνει πως είναι ένα ευαίσθητο θέμα, τονίζοντας όμως πως θα ήθελε το θέμα να λήξει εδώ.

 

 

 

 

Η σχέση Μελέτη – Μαροσούλη με Μουτσινά

Αφού λοιπόν η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στην κόντρα τους, αμέσως μετά αποκάλυψε πως ο Νίκος Μουτσινάς ήταν ο λόγος που γνώρισε τον σύζυγό της, Θοδωρή Μαροσούλη.

«Αφήστε τον πνευματικό μου κουμπάρο ήσυχο, τον Νίκο Μουτσινά. Ό,τι και να μου λέτε, ό,τι και να κάνει εγώ τον Νίκο Μουτσινά τον αγαπώ και θα τον αγαπώ για πάντα, γιατί είναι ο λόγος για τον οποίο γνώρισα τον άντρα μου. Τέλειωσε το θέμα.

Αν δεν ήταν ο Μουτσινάς δε θα είχα γνωρίσει τον Θοδωρή. Αλήθεια λέω. Έχω πει εγώ κάτι κακό για τον Νίκο; Πνευματικέ μου κουμπάρε τα φιλιά μου σε σένα και την αρχισυντάκτρια» είπε η Ελεονώρα Μελέτη.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου