Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«∆ίχτυα» από Action24 σε Open για να καλυφθούν τα κενά – Συνεχίζει τις επαφές με πρόσωπα και από άλλα κανάλια ο Γιάννης Σαραντάκος

Μέχρι τα μέσα της εβδομάδας έψαχναν επιτελικά στελέχη για κάποιες εκπομπές στο Action24 . Προς το παρόν, τα κενά καλύπτονται εκ των ενόντων, ενώ ο Γιάννης Σαραντάκος συνεχίζει τις επαφές με πρόσωπα από το Open και άλλα κανάλια, προκειμένου να υπάρξουν άμεσες και σταθερές λύσεις.

Ωστόσο, υπάρχει ικανοποίηση για την πρώτη εικόνα του καναλιού προς τα έξω και το κλίμα είναι ιδιαίτερα θετικό. Την ίδια ώρα, το «αδελφό» Attica δύσκολα θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Δεκεμβρίου, όπως επιθυμεί η ιδιοκτησία. Είναι χαρακτηριστικό πως δεν έχουν γίνει ούτε υποτυπώδη δοκιμαστικά για κάποιες εκπομπές, καθώς όλο το βάρος έχει πέσει στο Action24, που είναι και το βασικό «μαγαζί» του ομίλου.

Οσο για την προσπάθεια αναζήτησης συχνότητας για ραδιόφωνο από την πλευρά των Μπάκου – Καϋμενάκη και Εξάρχου, συνεχίζεται, χωρίς ωστόσο έως την εβδομάδα αυτή να υπάρχουν κάποιες οριστικές αποφάσεις για τον νέο Flash.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’ Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 10/12

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου