Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Όλα για τη Ζωή μας»: Γνωριμίες μέσω Κοινωνικών Δικτύων και οι διαφορές χρονολογικής – βιολογικής ηλικίας

Κάθε Σαββατοκύριακο στις 08:50, στο MEGA, η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη μάς δείχνει πώς να κατακτήσουμε την ισορροπία που αναζητά ο σύγχρονος άνθρωπος.

Με τις γνωριμίες των ανθρώπων όπως αυτές γίνονται στην εποχή των κοινωνικών δικτύων, ασχολείται η εκπομπή «Όλα για τη Ζωή μας» με τον Μιχάλη Κεφαλογιάννη το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου. Από το προξενιό, περάσαμε στο «δώσε μου το τηλέφωνό σου» και από εκεί στο «ποιο είναι το Instagram σου». Ο τρόπος που γνωρίζονται οι άνθρωποι άλλαξε, έγινε πιο άμεσος, χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει ότι είναι και πιο επιτυχημένος.

Τη δική του εμπειρία καταθέτει ο σεφ Γιώργος Τσούλης, ο οποίος εξηγεί πώς η τυχαία γνωριμία με την γυναίκα του μέσω Facebook κατέληξε σε γάμο και στην απόκτηση ενός παιδιού.

Ακόμα, στην εκπομπή μαθαίνουμε αν υπάρχουν υγιεινές επιλογές στο εορταστικό τραπέζι και βλέπουμε πώς θα οργανώσουμε τη βαλίτσα των διακοπών μας.

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, η εκπομπή βάζει στο μικροσκόπιο τις διαφορές της χρονολογικής και βιολογικής ηλικίας ενός ανθρώπου. Οι ειδικοί εξετάζουν τους παράγοντες που κάνουν πολλούς ανθρώπους να δείχνουν μικρότεροι από την ηλικία που αναγράφεται στην ταυτότητά τους, ενώ σε άλλους συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο.

Καλεσμένη του Μιχάλη Κεφαλογιάννη είναι η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου, η οποία εξηγεί γιατί όσο μεγαλώνει αισθάνεται πιο όμορφα από ό,τι όταν ήταν νεότερη.

Τέλος, στην εκπομπή παρουσιάζονται δύο ακόμη ενδιαφέροντα θέματα για τις μεγάλες προσδοκίες των εορτών και την αξία του δώρου στα παιδιά.

«ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ»

ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 08:50 ΣΤΟ MEGA

#OlaGiaTiZoiMas

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου