Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ο Μιχάλης Ρακιντζής έρχεται στο «Σπίτι με το MEGA» (Βίντεο)

Αυτό το Σάββατο 17/12/2022 στο «Σπίτι με το MEGA» έχουμε πάρτι

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου στις 21:00 , η Ρούλα Κορομηλά υποδέχεται στο «Σπίτι με το MEGA» τον Μιχάλη Ρακιντζή, στην πρώτη τηλεοπτική μουσική βραδιά στην καριέρα του.

Ο αγαπημένος τραγουδοποιός που μας έχει χαρίσει αμέτρητες επιτυχίες, κάνει μία ξεχωριστή αναδρομή στην πορεία του και μας προσκαλεί σε ένα αφιέρωμα με τραγούδια που έχουν αφήσει εποχή.

Φέρνοντας μαζί του αναμνήσεις από τις χρυσές δεκαετίες των 80’s, 90’s μέχρι και σήμερα, ο Μιχάλης Ρακιντζής δεν σταματά να πειραματίζεται και δίνει νέα πνοή στα τραγούδια του με μοναδικές ενορχηστρώσεις. Μεταξύ άλλων, θα ακούσουμε: «Μωρό μου φάλτσο», «Προκαλείς», «Δικός σου για πάντα», «Ολόκληρο φεγγάρι», «S.A.G.A.P.O.» και άλλα πολλά.

Δίπλα του θα βρεθούν αγαπημένοι φίλοι και καλλιτέχνες: η Σοφία Αρβανίτη, η Σοφία Βόσσου, η Ελένη Δήμου και ο Γιώργος Γκικοδήμας από τους O.P.Α., οι οποίοι θα ερμηνεύσουν τραγούδια – σταθμούς που δεν ξεχάσαμε ποτέ, όπως: «Δεν πιστεύω», «Μη μου μιλάς για καλοκαίρια», «Μες τα δυο της μάτια», «Πεθαίνω στην ερημιά», «Προσωπικά», «Άνοιξη», «Φιλαράκι», κ.ά.

Στη βραδιά, με οικοδέσποινα τη Ρούλα Κορομηλά, συμμετέχουν η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του MEGA Δώρα Αναγνωστοπούλου, ο διευθυντής του My Radio 104.6, Νίκος Νικολακόπουλος και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που θα μοιραστεί μαζί μας άγνωστες πτυχές της φιλίας του με τον Μιχάλη Ρακιντζή. Ο Ρένος Χαραλαμπίδης θα δώσει μία χιουμοριστική νότα στην όμορφη παρέα, θα μιλήσει για τον φίλο του Μιχάλη Ρακιντζή και θα μας εκμυστηρευτεί σε ποιες στιγμές της ζωής του τον συνόδευσε η μουσική του αγαπημένου ερμηνευτή.

Στα highlight της εκπομπής, ο Μιχάλης Ρακιντζής αναφέρεται στη μουσική συνάντησή του με τον Ian Gillan, την εμβληματική μορφή των Deep Purple, και τη φιλία που τους συνδέει, ενώ μοιράζεται μαζί μας αξέχαστα στιγμιότυπα από το προσωπικό του αρχείο. Ακόμα, μαζί με την Σοφία Αρβανίτη εξομολογούνται άγνωστες στιγμές της συνεργασίας τους με τη διάσημη ποπ σταρ Bonnie Tyler και την ιστορία πίσω από το τραγούδι «Πεθαίνω στην ερημιά».

Αυτό το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου, στις 21:00, το «Σπίτι με το MEGA» μάς ετοιμάζει ένα πάρτι από εκείνα που έχουν λείψει σε όλους μας!

#SpitiMeToMega Facebook: Σπίτι με το MEGA Instagram: @spitimetomega Twitter: @spitimetomega

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Τσίγκος
Project Manager: Αντώνης Δημητριάδης
Αρχισυνταξία: Θωμάς Αριστεράκης
Οργάνωση Παραγωγής: Ρένα Βουγιούκα
Διεύθυνση Παραγωγής: Ελένη Παναγοπούλου

Δείτε το σχετικό βίντεο που ακολουθεί:

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00