Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Επιστρέφει µε κανάλι και site ο Διονύσης Παναγιωτάκης – Ενημέρωση, ριάλιτι και καινοτομίες στο νέο One

Θα παρέχεται στους τηλεθεατές η δυνατότητα να συμμετέχουν ενεργά στη διάρκεια των εκπομπών

Διπλό χτύπημα θα επιχειρήσει το επόμενο διάστημα ο ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού One, Διονύσης Παναγιωτάκης, ο οποίος έχει αρχίσει να «χτίζει» το νέο πρόγραμμα, το οποίο θα είναι έτοιμο στις αρχές του νέου έτους.

Ήδη έχει ξεκινήσει η δημιουργία των νέων, υπερσύγχρονων στούντιο, που θα έχουν έδρα το Γαλάτσι, δηλαδή τα παλιά στούντιο του Action24.

Οι πυλώνες

Ο Δ. Παναγιωτάκης, που έχει αποδείξει ότι ξέρει να «χτίζει» κανάλια, έχει ξεκινήσει να συγκροτεί τους βασικούς πυλώνες πάνω στους οποίους θα στηριχθεί το νέο τηλεοπτικό project. Σύμφωνα με τον σχεδιασμό που υπάρχει, το νέο One θα έχει, εκτός από ενημέρωση, και (πολλή) ψυχαγωγία, ενώ στο πρόγραμμα θα συμπεριληφθούν και ριάλιτι. Μία από τις καινοτομίες που θα έχει στο πεδίο της ενημέρωσης θα έχει να κάνει με τη διοργάνωση μηνιαίου debate, που θα πραγματοποιείται σε χώρο εκτός στούντιο.

Επίσης, εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει και η δυνατότητα που θα παρέχεται στους τηλεθεατές να συμμετέχουν ενεργά στη διάρκεια των εκπομπών. Με βάση τον σχεδιασμό, στόχος είναι να υπάρχει διαδραστικότητα ανάμεσα στους συντελεστές των εκπομπών και τους τηλεθεατές.

Κοινωνικά θέματα

Μεταξύ των πολλών projects που έχει στα σκαριά ο Δ. Παναγιωτάκης είναι η live ψηφοφορία για μια σειρά από ερωτήματα που θα τίθενται κατά τη διάρκεια τόσο των ενημερωτικών εκπομπών όσο και αυτών όπου θα κυριαρχούν τα κοινωνικά θέματα. Σε κάθε περίπτωση, το νέο One θα είναι ένα πλήρες κανάλι, που φιλοδοξεί να κερδίσει κανονική θέση στο τηλεκοντρόλ.

Την ίδια στιγμή, στα σκαριά είναι και η δημιουργία site με ειδησεογραφικό περιεχόμενο ποικίλης ύλης, με τον σχεδιασμό και τη στελέχωση να ξεκινούν το επόμενο διάστημα.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 10 Δεκεμβρίου 2022.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου