Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

ΣΚΑΙ: Οι νέες αλλαγές και οι συζητήσεις με τον Νίκο Κοκλώνη

Προβληματισμός, και μάλιστα έντονος, παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στα υψηλά κλιμάκια του τηλεοπτικού ΣΚΑΪ και αιτία είναι οι «χαμηλές πτήσεις» που καταγράφει το κανάλι του Γιάννη Αλαφούζου από την αρχή της σεζόν. Οι ιθύνοντες, με πρώτο και καλύτερο τον ιδιοκτήτη του σταθμού, έχουν αποφασίσει να προχωρήσουν σε δομικό ανασχηματισμό ακόμα και μέσα στην τρέχουσα (τηλεοπτική) σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό, εκτός από την επιστροφή στην ενημέρωση, με νέες εκπομπές έρευνας, ξεκίνησαν συζητήσεις και με τον Νίκο Κοκλώνη της Barking Well Media. Σύμφωνα με τους γνωρίζοντες, προσφάτως υπήρξε συνάντηση ανθρώπων που ασχολούνται με το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ και τον Ν. Κοκλώνη. Μάλιστα, για πρώτη φορά επί τάπητος τέθηκαν όλα τα θέματα, ακόμα και αυτό της πιθανής μετακίνησης του «J2US» στο κανάλι του Φαλήρου από τον Alpha.

Επίσης, ζητήθηκε από τον γνωστό παραγωγό να έχει καταθέσει ακόμα και μέχρι τα τέλη του χρόνου ένα πακέτο προτάσεων, οι οποίες θα μπορούσαν να υλοποιηθούν κατά το πρώτο τρίμηνο του νέου έτους.

Σε κάθε περίπτωση και ανεξάρτητα από τα παραπάνω, εκείνο που αξίζει να σημειωθεί είναι ο έντονος προβληματισμός του Αλαφούζου, που μπορεί να εκδηλωθεί και ως αντίδραση με δομικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Οπως και να έχει, πολλά θα εξαρτηθούν από τον… αέρα που αναμένεται να φέρει το «Survivor All Star»…

 

 

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά στις 10 Δεκεμβρίου 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου