Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κώστας Τσουρός για Σκορδά – Γραμμέλη: «Κάποιος έχει κόντρα μαζί μου και στέλνουμε κάμερα για να με βρίσει;»

Τσουρός

«Η εικόνα που δίνουν οι συνεργάτες απέναντι στην Αφροδίτη, είναι τύπου να σου τραβήξουμε λίγο το αυτάκι και να σε μαλώσουμε», είπε ο Θανάσης Πάτρας.

Για το σκηνικό που έγινε στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό μας» με την Αφροδίτη Γραμμέλη και τη δήλωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μίλησαν στο «Mega Καλημέρα». Ο Κώστας Τσουρός, μάλιστα, εύλογα έθεσε το δικό του ερώτημα, σχετικά με το γεγονός ότι η δήλωση της Ευρυδίκης έγινε στην εκπομπή του ΣΚΑΙ, στην οποία συμμετέχει η Γραμμέλη.

«Η δήλωση της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου που βρίζει την Αφροδίτη ήταν στην εκπομπή αυτή; Άρα, στην εκπομπή στην οποία συμμετέχει η Αφροδίτη, κάνει δήλωση η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, όπου βρίζει τον άνθρωπο που συμμετέχει στην εκπομπή και παίζει σε αυτή την εκπομπή η δήλωση. Κάποιος δηλαδή έχει κόντρα μαζί μου και εμείς ως εκπομπή στέλνουμε σε αυτόν τον κάποιον να με βρίσει για να το παίξουμε εμείς στην τηλεόραση;», είπε ο Κώστας Τσουρός.

Ο Θανάσης Πάτρας είπε από την πλευρά του: «Δεν μου άρεσε αυτό. Είμαστε μια παρέα και οφείλουμε ο ένας να προστατεύει τον άλλον. Η εικόνα που δίνουν οι συνεργάτες απέναντι στην Αφροδίτη, που είναι ένα οργανικό κομμάτι της εκπομπής και συνεργάτης τόσα χρόνια της Φαίης, είναι τύπου να σου τραβήξουμε λίγο το αυτάκι και να σε μαλώσουμε. Και πραγματικά δεν το καταλαβαίνω».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου