Ρεγγίνα Μακέδου: Χορεύει αλά Wednesday στο TikTok (Βίντεο)

Μακέδου

Η χορεύτρια αντέγραψε τις viral κινήσεις της 16χρονης ηρωίδας του Νetflix

Η Ρεγγίνα Μακέδου χρησιμοποιεί τα social media για να μοιράζεται, μεταξύ άλλων, με τους ακολούθους της τα νέα για την κατάσταση της υγείας της, ενώ το προφίλ της στο Instagram βρίθει από μηνύματα αισιοδοξίας για άτομα που πάσχουν από καρκίνο και όχι μόνο, μία περιπέτεια που η ίδια βιώνει.

Την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου, η χορεύτρια επανήλθε στο Instagram, με μία ανάρτηση γεμάτη θετική ενέργεια. Επηρεασμένη, όπως αρκετοί συνδρομητές του Netflix, από τη σειρά «Wednesday» η Ρεγγίνα Μακέδου έκανε ένα challenge που έχει γίνει viral το τελευταίο διάστημα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Αυτό δεν είναι άλλο από τον χορό της Wendesday. Πρόκειται για τις χορευτικές κινήσεις της 16χρονης Addams που έχουν κάνει τους χρήστες στo TikTok να αντιγράφουν τις κινήσεις της και αναρτούν βίντεο.

Δείτε την ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου

Ο viral χορός της Wednesday
Στο 4ο επεισόδιο της σειράς με τίτλο «Woe What a Night», οι μαθητές του «Nevermore Academy» συμμετέχουν τον ετήσιο χορό του σχολείου τους και η Wednesday, την οποία υποδύεται η Τζένα Ορτέγκα, αρχίζει να κινείται στους ρυθμούς του κομματιού «Goo Goo Muck».

Σε μια συνέντευξή της στο κανάλι του Netflix στο YouTube, η Ορτέγκα μίλησε για τα γυρίσματα της συγκεκριμένης σκηνής και αποκάλυψε ότι η χορογραφία, ήταν δικής της έμπνευσης: «Αισθάνθηκα πραγματικά ανασφαλής για αυτό. Το χορογράφησα μόνη μου και νομίζω ότι είναι πολύ προφανές ότι δεν είμαι χορεύτρια ή χορογράφος».

Δείτε το βίντεο