Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Τους απονεμήθηκε βραβείο για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων

Σε ανακοίνωσή τους ο Χάρι και η Μέγκαν αναφέρουν ότι «ένα κυματάκι ελπίδας μπορεί να μετατραπεί σε ένα κύμα αλλαγής»

Τιμητικό βραβείο για το έργο τους στον τομέα της κατάργησης των φυλετικών διακρίσεων από το ίδρυμα Ρόμπερτ Κένεντι παρέλαβαν ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του Μέγκαν παρέλαβαν βραβείο για την προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στη διάρκεια εκδήλωσης στη Νέα Υόρκη, από το Ίδρυμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων Ρόμπερτ Κένεντι, και τιμήθηκαν για το έργο τους στον τομέα της κατάργησης των φυλετικών διακρίσεων και της προώθησης της ψυχικής υγείας.

Το ζευγάρι υποδέχθηκε η πρόεδρος του Ιδρύματος και κόρη του δολοφονηθέντος γερουσιαστή Ρόμπερτ Κένεντι, Κέρι.

«Για να είμαι ειλικρινής μαζί σου, Κέρι, απλά νόμιζα ότι βγαίναμε ραντεβού, οπότε μου φάνηκε πολύ περίεργο το γεγονός ότι μοιραζόμαστε την αίθουσα με 1.500 άτομα. Δεν βγαίνουμε πολύ έξω αυτές τις μέρες επειδή τα παιδιά μας είναι τόσο μικρά, οπότε αυτό είναι εντελώς απροσδόκητο. Αλλά είναι ωραίο να μοιράζομαι τη βραδιά του ραντεβού με όλους εσάς, οπότε σας ευχαριστώ που ήρθατε», δήλωσε ο πρίγκιπας Χάρι.

«Σε ευχαριστώ που με έφερες σε αυτή την πολύ ιδιαίτερη βραδιά ραντεβού», ανέφερε η Μέγκαν Μαρκλ.

Σε ανακοίνωσή τους ο Χάρι και η Μέγκαν αναφέρουν ότι «ένα κυματάκι ελπίδας μπορεί να μετατραπεί σε ένα κύμα αλλαγής».

Το βραβείο τους απονεμήθηκε λίγες ημέρες πριν από την προβολή μιας πολυαναμενόμενης σειράς ντοκιμαντέρ από το Netflix και εν μέσω έντονης φημολογίας ότι ο Χάρι και η Μέγκαν θα μιλήσουν για τη βρετανική βασιλική οικογένεια.

Από τότε που παραιτήθηκαν από τα επίσημα βασιλικά τους καθήκοντα και εγκαταστάθηκαν στην Καλιφόρνια, έχουν πολλές φορές επικρίνει το βρετανικό παλάτι, κάνοντας λόγο για ρατσισμό.

Τα Ανάκτορα του Μπάκινγχαμ δεν έχουν εκδώσει κάποια ανακοίνωση σχετικά με την επικείμενη προβολή του ντοκιμαντέρ.

Εν τω μεταξύ, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον, έδωσαν στη δημοσιότητα χαλαρές φωτογραφίες τους από το πρόσφατο ταξίδι τους στη Βοστώνη.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου