Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Ρόμπερτ Πάτινσον: Κυκλοφόρησε το πρώτο βίντεο από την ταινία «Mickey 17» (Βίντεο)

Ο ηθοποιός θα υποδυθεί τον «αναλώσιμο» από το μυθιστόρημα του Έντουαρτ Άστον «Mickey 7» – Το φιλμ θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου του 2024

Μετά τον «Batman» ο Ρόμπερτ Πάτινσον επιστρέφει με μία νέα ταινία που θα συζητηθεί, το «Mickey 17».

Το φιλμ σε σκηνοθεσία και παραγωγή του βραβευμένου με Όσκαρ Κορεάτη, Μπονγκ Τζουν-χο, με πρωταγωνιστή τον 36χρονο σταρ του Χόλιγουντ, θα κυκλοφορήσει στις αίθουσες το 2024.

Σε παραγωγή της Warner Bros, η ταινία βρίσκεται σε στάδιο ανάπτυξης και θα προβληθεί στη μεγάλη οθόνη στις 29 Μαρτίου του 2024. Μέχρι την κυκλοφορία στα σινεμά, η W.B. δημοσίευσε ένα πρώτο βίντεο από το «Mickey 17».

Δείτε το βίντεο

Η ταινία είναι επιστημονικής φαντασίας και αποτελεί μεταφορά του μυθιστορήματος του Έντουαρτ Άστον. Σύμφωνα με το Variety, το φιλμ χαρακτηρίζεται και ως θρίλερ. Ο Πάτινσον θα υποδυθεί τον «αναλώσιμο» – έναν υπάλληλο που πηγαίνει σε μια αποστολή στον παγωμένο κόσμο του Nifheim και αρνείται να αφήσει τον κλώνο αντικαταστάτη να του πάρει τη θέση.

Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό το κατά πόσο το σενάριο θα είναι πιστό στο βιβλίο του Άστον που κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2022.

Μαζί με τον Πάτινσον, στην ταινία παίζουν και οι: Τόνι Κολέτ, Μαρκ Ράφαλο, Ναόμι Άκι, Στίβεν Γιαν

Το «Mickey 7» είναι το πρώτο φιλμ του Κορεάτη σκηνοθέτη μετά τα «Παράσιτα» («Parasite»), την  ταινία με τις περισσότερες εισπράξεις στην ιστορία του νοτιοκορεάτικου σινεμά και την πρώτη μη αγγλόφωνη ταινία που κέρδισε το Όσκαρ «Καλύτερης Ταινίας».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου