Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Κουέντιν Ταραντίνο: Αποκάλυψε τον λόγο που δεν συμπεριέλαβε τον Τζόνι Ντεπ στην ταινία «Pulp Fiction»

O σκηνοθέτης δεν δέχτηκε καν να τον περάσει από κάστινγκ για τον ρόλο του «Pumpkin

Ο Κουέντιν Ταραντίνο έδωσε συνέντευξη και αποκάλυψε τον λόγο που δεν συμπεριέλαβε τον Τζόνι Ντεπ στο καστ της ταινίας «Pulp Fiction».

Όπως ανέφερε στο podcast «2 Bears, 1 Cave», ο σκηνοθέτης είχε ολόκληρη λίστα με ηθοποιούς που θα ήθελε να συμμετέχουν στη θρυλική ταινία, στον ρόλο του Pumpkin. Ωστόσο, όσο και αν προσπάθησε η παραγωγή, δεν συμπεριέλαβε ποτέ σε αυτά το όνομα του Τζόνι Ντεπ.

«Δεν ήξερα ποιος ακριβώς ήθελα να παίξει αυτόν ή εκείνον τον ρόλο, έτσι έγραψα μια τεράστια λίστα με ονόματα. Ήθελα να τους τεστάρω όλους για σιγουριά και δεν ήξερα αν κάτι τέτοιο θα λειτουργήσει τελικά. Αν θα μου άρεσε το κλίμα μεταξύ μας ή αν θα έκαναν τη δουλειά σωστά, αλλά ήθελα να το δοκιμάσουν», δήλωσε.

Όταν έδωσε λοιπόν, τη λίστα με τα ονόματα στους υπεύθυνους της παραγωγής, όλοι απόρησαν γιατί προτιμούσε τον Τιμ Ροθ και όχι τον Τζόνι Ντεπ στον ρόλο του Pumpkin κι επέμειναν να τον συμπεριλάβει.

Εκείνος αρνήθηκε κατηγορηματικά κι απέρριψε κάθε ενδεχόμενο να συμμετέχει στην ταινία ο πρωταγωνιστής των «Πειρατών της Καραϊβικής». «Πιστεύετε πως ο αν ο Τζόνι Ντεπ παίξει τον ρόλο του Pumpkin στην ταινία, που τον συναντάς στην αρχική και την τελευταία σκηνή, θα προσφέρει κάτι στο box office;», τους είπε.

tim_roth

Τέλος, εξήγησε πως δεν ήταν η πρόθεσή του απλώς να αποκλείσει τον ηθοποιό, όμως ήθελε τα πάντα να γίνουν σωστά. «Η πρόθεσή μου ήταν να έχω τη δυνατότητα να εξερευνήσω ενδελεχώς τα πάντα, ωστόσο, από την άλλη είμαι τρομερά ισχυρογνώμον», δήλωσε κλείνοντας.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

MediaNews

Από σήμερα και καθημερινά στις 16.00